Aanpak en Expertise

Novaware is dé partner in het ontwikkelen van applicaties en gespecialiseerd in het Umbraco CMS. Wij maken corporate websites, webshops, klantportalen, campagnewebsites, tablet applicaties en koppelingen tussen systemen.

Aanpak

De wensen van onze opdrachtgevers staan bij ons centraal. Voordat we een project beginnen gaan we eerst in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Dit in één of meerdere sessies. Vaak doen we dat in de vorm van een design sprint, waarin we toewerken naar een prototype/klikmodel.

Wij ontwikkelen met behulp van de Scrum-aanpak. Dat is een ontwikkelaanpak waarbij we de software in blokken (iteraties) van 2 à 3 weken ontwikkelen en opleveren. Met deze methode houden we onze opdrachtgevers nauw betrokken bij het ontwikkelproces en kunnen prioriteiten tijdens het ontwikkelen worden bijgesteld. Wij kiezen bewust voor deze methode omdat we merken dat onze opdrachtgevers het fijn vinden om nauw betrokken te zijn. 

Tijdens onze ontwikkelsprint houden we een dagelijkse stand-up meeting waarin we de prioriteiten van die dag doornemen. Op deze manier kunnen we het werk efficiënt verdelen en zijn onze ontwikkelaars goed op de hoogte van elkaars werkzaamheden. Per sprint wordt er een werkend product opgeleverd dat kan worden getest door de klant. Die test levert vaak weer punten op die worden meegenomen in de volgende sprint voor aanpassing. 

We werken met een OTAP-straat. Dat betekent dat er verschillende omgevingen worden ingericht. Een Ontwikkel-, Test-, Acceptatie- en Productieomgeving. Ons team werkt in de Ontwikkel- en Testomgeving waar functionaliteit wordt toegevoegd en getest. Onze klanten zijn actief op de acceptatieomgeving om te testen. De versie die wordt goedgekeurd door de klant wordt vervolgens doorgezet naar de Productieomgeving, de live-omgeving.

Ook na een project blijven we graag betrokken. Wij kunnen de hosting van de software verzorgen, het beheer en onderhoud uitvoeren en onze marketeers helpen op langere termijn om online doelstellingen te behalen. Ook voor data analyse kun je bij ons terecht.

Umbraco Certified Gold Partner

Novaware is Umbraco Certified Gold Partner. Iedereen die bij ons werkt is Umbraco gecertificeerd. Daarbij heeft ieder zijn eigen Umbraco-expertisegebied.

Microsoft Certified Partner

Novaware is Microsoft Certified Partner op in totaal 3 competenties. Wij zijn hier erg trots op! Onze medewerkers volgen jaarlijks diverse cursussen en trainingen om up to date te blijven van de laatste Microsoft-technologie.

Google Certified

Binnen ons team hebben verschillende Google Certified collega's. Onder andere voor: Digital Sales, Google Ads en Analytics.