blog

Novaware breidt uit

Eind vorig jaar verhuisden we naar een groter pand en dat was niet voor niets. Want we zijn aan het groeien! Afgelopen maand kwamen er twee nieuwe collega's bij. We stellen ze even aan je voor.

Nieuwe collega's bij Novaware

Rienk Woudwijk

Ik ben Rienk Woudwijk, woon in Zwolle en ben sinds 12 februari werkzaam bij Novaware als .NET ontwikkelaar. Het leek mij leuk om voor Novaware te werken vanwege de leuke project die zij doen en de leuke sfeer die er heerst.

In mijn vrije tijd mag ik graag duiken, ik ben actief lid van de duikvereniging in Kampen. Het gekste wat ik ooit gedaan heb is, denk ik wel, dat ik van de olympische skischans in Bosnië ben afgerend (wel gezekerd) tijdens mijn diensttijd.

Ik heb niet echt een lievelingsgerecht maar mag graag verschillende broodjes hamburger proberen. En mijn lievelingskleur is denk ik toch wel de kleur van een mooie blauwe zee.

Annemarieke Meijering

Mijn naam is Annemarieke Meijering en ik woon in Emmen. Ik ben bij Novaware komen werken, omdat de sfeer en de ontwikkelingsmogelijkheden mij erg aantrokken. Ik werk als (Junior) .NET Developer en in mijn vrije tijd game ik graag op de switch, speel ik dungeons and dragons en maak ik 2D animaties. 

Cosplay is het gekste wat ik ooit gedaan heb en zwart is mijn lievelingskleur. Mijn favoriete eten is uiteraard mam's spaghetti en wat je verder moet weten over mij is dat ik twee hele leuke katten heb!

Ook bij ons aan de slag?

Eén van de leukste internetbedrijven uit Zwolle

Leuke klanten, leuk werk en leuke collega's. Naast dit zijn er nog veel meer redenen om snel koffie te komen drinken!
Lees meer
Meer over Ook bij ons aan de slag?