Onze diensten


Ontwikkeling en implementatie

Novaware is dé partner in het ontwikkelen van applicaties en gespecialiseerd in het Umbraco CMS. Wij maken corporate websites, webshops, klantportalen, campagnewebsites, tablet applicaties en koppelingen tussen systemen. Altijd op het Microsoft-platform en met de laatste technieken.

Lees meer

Online Marketing

Novaware maakt websites en bouwt online oplossingen. Maar uiteindelijk is een website een middel om bepaalde doelgroepen te bereiken en vooraf gedefinieerde doelstellingen te halen. Daarbij komt veel meer kijken dan alleen het bieden van een technische oplossing. Novaware is gelukkig niet alleen een goede partner als het gaat om techniek; ons bedrijf biedt ook op het gebied van online marketing full service.

Lees meer

Training

Graag helpen wij jou op weg met Umbraco. Gebruik je Umbraco? Wij bieden op maat trainingen aan waarin je leert om je website of applicatie in Umbraco te beheren. Ben jij software developer? Graag leren wij jou om te ontwikkelen in Umbraco met Razor, MVC en de Umbraco API.

Lees meer

Hosting

Ook voor het hosten van jouw website of applicatie kunt je bij ons terecht. Wij bieden stabiele en betrouwbare hosting vanuit ons datacenter Serverius in Dronten. En voor veeleisende toepassingen bieden wij schaalbare oplossingen aan via de Cloud van Microsoft Azure.

Lees meer