Online Marketing

Jouw merk online perfect in beeld


Online Marketing

Novaware maakt websites en bouwt online oplossingen. Maar uiteindelijk is een website een middel om bepaalde doelgroepen te bereiken en vooraf gedefinieerde doelstellingen te halen. Daarbij komt veel meer kijken dan alleen het bieden van een technische oplossing. Novaware is gelukkig niet alleen een goede partner als het gaat om techniek; ons bedrijf biedt ook op het gebied van online marketing full service.

Wij komen graag langszij om je te ondersteunen met een uitgebreide set aan marketingdiensten. Samen maken we een strategisch groeiplan om jouw online aanwezigheid tot een succes te maken.

Website Audit

Wil je weten hoe je website er voor staat wat betreft SEO, web-standaarden en content? Wij analyseren je website op basis van een hele reeks punten en geven je praktisch advies over hoe je je website kunt verbeteren. We kijken naar SEO, content, usability, techniek, snelheid en veiligheid. Een soort APK voor je website zou je het kunnen noemen, met verbeterpunten waarmee je direct aan de slag kunt.

SEO

Een mooie website betekent nog niet per se een hoge positie in de zoekresultaten. Met onze SEO-pakketten kun je er zeker van dat je je vindbaarheid sterk verbetert. Wij gaan actief aan de slag met je website, zowel op ‘on page’ als ‘off page’. Inbegrepen bij elk pakket is de Website Audit.

SEA

Naast organische resultaten, is het interessant om ook via betaalde advertenties bezoek te genereren. Wij bieden pakketten aan op basis van een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag bestaat voor een deel uit ‘clickkosten’ en voor een deel uit optimalisatiekosten. De instelkosten worden los berekend. 

Analytics & Metrics

Meten is weten, een bekende uitspraak. Maar meten is niet per se alles weten. Neem nu bijvoorbeeld het bijhouden van statistieken van een website. Door Google Analytics in te zetten kun je allerlei zaken meten. Je kunt zien hoeveel bezoekers je website krijgt, hoelang deze bezoekers op je website blijven, welke pagina’s ze bekijken en ga zo maar door. Maar het wordt pas interessant als cijfers relevantie krijgen.

Novaware helpt bij het interpreteren van alle gegevens. Samen stellen we de KPI’s van je website vast en gaan we aan de slag met het instellen en meten van doelen, zodat je inzicht in conversie krijgt. Voor het gemak richten we dashboards in zodat je in één oogopslag kunt zien hoe het gaat.

Natuurlijk brengen we regelmatig verslag uit, doen we aanbevelingen en geven we tips.

Perfect in beeld

Wil je jouw merk online perfect in beeld brengen? Novaware beschikt over een ervaren, deskundig en professioneel team dat je helpt met advies en oplossingen om te slagen. 

Neem contact met ons op, dan spreken we af voor een kop koffie!

Meer weten? Neem contact op met:

Leonard van der Plas

Leonard van der Plas

038 - 711 44 40