Umbraco CMS


Umbraco Trainingen

Volg de officiële Umbraco trainingen en certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar. Met 2 of meer gecertificeerde ontwikkelaars kun je Umbraco Partner worden! 

De eerstvolgende trainingsdata:

Fundamentals - 17 september 2018 - Utrecht
Bootcamps - 18, 19, 20 en 21 april 2018 - Utrecht

Meer info & aanmelden

Wat is Umbraco?

Umbraco is een content management systeem (CMS) gebouwd op Microsoft .Net technologie. Umbraco is volledig naar wens in te richten en te koppelen aan bestaande systemen binnen jouw bedrijf. Umbraco is snel, eenvoudig in beheer en kent geen beperkingen in grafische ontwerpkeuzes.

Lees meer

Wie gebruiken Umbraco?

Steeds meer bedrijven ontdekken Umbraco. Het CMS is inmiddels wereldwijd al voor meer dan 400.000 websites gebruikt.

Bekijk de websites

Waarom zou ik Umbraco moeten gebruiken?

Veel bedrijven kiezen voor Umbraco omdat het geen licentiekosten heeft, eenvoudig is in gebruik en de mogelijkheden onbeperkt zijn. Umbraco is een volwaardig web content management systeem en wordt gebruikt door grote bedrijven zoals Peugeot, Heinz en Microsoft. Met Umbraco kies je voor een CMS met een groot draagvlak.

Lees meer

Umbraco 7

De laatste versie van Umbraco is versie 7. Versie 7 is de succesvolle opvolger van Umbraco 6. In versie 7 is de complete beheerdersinterface vernieuwd en geoptimaliseerd voor mobiele browsers. Een mooie toevoeging is een lijstweergave voor het weergeven van grote hoeveelheden data.

Lees meer