Wat we doen bij Novaware

Wij maken succesvolle websites, klantportalen, webapplicaties en online oplossingen. Het gaat ons niet alleen om techniek; we bieden onze klanten een uitgebreide set aan marketingdiensten en creatie.

 • =online creatie en concept

  Creatie en Concept

  We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een bureau met brede kennis van de online markt. Natuurlijk realiseren wij nog steeds die goede, technische oplossingen. Maar we doen dus veel meer. Zoals creatie.

  Lees meer
  Meer over Creatie en Concept
 • =

  Online Marketing

  Een website is een middel om bepaalde doelgroepen te bereiken en vooraf gedefinieerde doelstellingen te halen. Daarbij komt veel meer kijken dan alleen het bieden van een technische oplossing.

  Lees meer
  Meer over Online Marketing
 • =

  Data Analyse

  Data kan veel waarde toevoegen, maar meestal niet in ruwe vorm. Van data naar informatie naar insights. Daar helpt Novaware je graag bij.

  Lees meer
  Meer over Data Analyse
 • =Slimme Webapplicaties

  Slimme Webapplicaties

  Novaware is gespecialiseerd in slimme webapplicaties. Een online rekentool of een applicatie met gegevens over duurzame inzetbaarheid van medewerkers bijvoorbeeld.

  Lees meer
  Meer over Slimme Webapplicaties
 • =intranet

  Intranetten

  Zo'n 80 procent van de intranet-initiatieven mislukt. Dat is enorm zonde van de tijd, de energie en het geld! Want een goed ontwikkeld en onderhouden intranet heeft enorm veel potentie. Novaware helpt bij de realisatie van een veilige, sociale omgeving die aansluit bij de organisatiedoelen én bij de medewerkers. ;

  Lees meer
  Meer over Intranetten
 • =

  Umbraco CMS

  Umbraco is een content management systeem (CMS) gebouwd op Microsoft .Net technologie. Umbraco is volledig naar wens in te richten en te koppelen aan bestaande systemen binnen jouw bedrijf. Umbraco is snel, eenvoudig in beheer en kent geen beperkingen in grafische ontwerpkeuzes.

  Lees meer
  Meer over Umbraco CMS
 • =Maak je website vindbaar

  Seo Pakketten

  Een mooie website betekent nog niet per se een hoge positie in de zoekresultaten. Met onze SEO-pakketten kun je er zeker van dat je je vindbaarheid sterk verbetert. Wij gaan actief aan de slag met je website, zowel op ‘on page’ als ‘off page’.

  Lees meer
  Meer over Seo Pakketten