Werken bij Novaware


Werken bij Novaware

Wij zijn Novaware uit Zwolle. Al meer dan tien jaar bouwen wij mooie en krachtige internettoepassingen voor onze opdrachtgevers. We ontwikkelen graag in Umbraco CMS.

Wij kiezen er bewust voor om in teamverband aan projecten te werken. Wij vullen elkaar aan en door teamwork zorgen wij ervoor dat ieders kennis en kunde optimaal wordt ingezet. 

Jobsome Logo

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd naar onze bedrijfscultuur en naar je toekomstige collega's? Neem dan ook eens een kijkje op onze facebookpagina en op Jobsome

 

.NET developer gezocht

Ben jij geboren om te programmeren? Ken jij de nieuwste technieken? Wil jij werken in een professioneel, maar vrolijk team? Dan hebben wij een mooie plek voor je. Je gaat aan de slag in ons team dat bestaat uit verschillende specialisten.

Lees meer

Stagiair(e) marketingcommunicatie

Wij zijn Novaware uit Zwolle. Al meer dan tien jaar bouwen wij mooie en krachtige internettoepassingen voor onze opdrachtgevers. Binnen ons team zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Op dit moment hebben wij ruimte voor een Stagiair(e) marketingcommunicatie.

Lees meer

Stage en afstuderen

Volg je een Hbo-opleiding Informatica of Bedrijfskundige Informatica en zit je in het 2de jaar of hoger? Kom dan bij ons stagelopen of afstuderen.

Tijdens je stageperiode werk je bij ons met de laatste technieken op het gebied van Microsoft en help je mee om leuke en innovatieve producten en diensten te ontwikkelen.

Lees meer