De 3 stappen naar Umbraco meesterschap

Verbeter je Umbraco-vaardigheid en onderscheid jezelf van je concurrenten. De officiële Umbraco Certificering geeft de garantie dat je een bepaalde Umbraco vaardigheid en kennis in huis hebt.

De 3 stappen naar Umbraco meesterschap
De 3 stappen naar Umbraco meesterschap

De 3 stappen naar Umbraco meesterschap

Vakmanschap is meesterschap. En de weg naar Umbraco meesterschap bestaat uit 3 stappen. Er zijn 3 levels: Professional, Expert en Master. Met elke Umbraco training die je succesvol afrondt, verdien je een bepaald aantal punten. Op die manier kun je zelf bepalen hoe je je titels verdient. Normaalgesproken zien de stappen er als volgt uit: 

Stap 1: Bouw aan een fundament, Umbraco Fundamentals

De eerste stap is zorgen dat je de juiste basis krijgt, de Umbraco Fundamentals. Deze stap is belangrijk voor iedereen die in Umbraco wil ontwikkelen. Je doet de juiste kennis op om complete Umbraco-projecten volgens best practices uit te voeren. Door het volgen van de 2-daagse Umbraco Fundamentals Training verdien je 100 ‘Certification Points’ en de titel: Umbraco Certified Professional

Stap 2: Kies de specialisaties die je nodig hebt

Wanneer je het fundament hebt gelegd, moet je jezelf specialiseren. Als je na de Fundamentals training nog twee van onze masterclasses volgt, ontvang je in totaal 200 ‘Certification Points’ en krijg je de titel: Umbraco Certified Expert

Stap 3: Verdien de Master-titel

Als je besluit om alle Umbraco trainingen te doen en je alle examens succesvol afrondt, word je verheven tot de ridderorde onder de Umbraco-gelederen. Met alle beschikbare kennis en kunde op zak mag je jezelf Umbraco Certified Master noemen. Niet voor iedereen weggelegd; misschien wel alleen voor hardcore Umbracians.

Op dit moment bieden we de volgende masterclasses aan:

  • Extending the Umbraco Backoffice, 1-daagse cursus, 50 ‘Certification Points’.
  • Umbraco, MVC and Visual Studio, 1-daagse cursus, 50 ‘Certification Points’.
  • Integrating Applications With Umbraco, 1-daagse cursus, 50 ‘Certification Points’.

Binnenkort beschikbaar: Search and taxonomy – 1-daagse cursus, 50 ‘Certification Points’.

Umbraco trainingen

Ook betere websites maken?

Stap-voor-stap naar Umbraco meesterschap

Volg de officiële Umbraco trainingen en certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar. Met 2 of meer gecertificeerde ontwikkelaars kun je Umbraco Partner worden!
Lees meer
Meer over Ook betere websites maken?