Personalisatie

Duik in de wereld van personalisatie en ontdek hoe je elke bezoeker een op maat gemaakte ervaring kunt bieden. Met uMarketingSuite zorgen wij ervoor dat elke bezoeker op je website een unieke ervaring heeft.

uMarketingSuite - Maak elke bezoekerservaring uniek

Als partner van uMarketingSuite zetten we bij Novaware de standaard voor personalisatie in onze Umbraco-projecten. Wanneer je met ons samenwerkt, kunnen wij je website niet alleen functioneel en visueel aantrekkelijk maken, maar ook slim en adaptief.

uMarketingSuite is een alles-in-één marketingpakket voor Umbraco CMS. Het biedt functionaliteiten zoals A/B-testen, 360-graden profilering, lead-scoring, personalisatie en uitgebreide analytics. Het pakket is ontwikkeld met de eindgebruiker in gedachten en wordt door ons volledig geïntegreerd in Umbraco. Het biedt server-side analytics en volledige gegevenseigendom. Goed om te weten, dat je data dus volledig in je eigen handen blijft.

Waarom kiezen voor uMarketingSuite in jouw project?

360° Profilering
Real-time inzicht in wie je bezoekers zijn, van hun potentiële waarde tot de apparaten die ze gebruiken. Bied ze wat ze echt willen zien.

Doelgerichte Content
Of je nu wilt werken met persona's, segmenten, tags of een combinatie daarvan; start direct met het aanbieden van gepersonaliseerde content. Betrek je bezoekers op een manier die ze nog nooit hebben ervaren.

Data-gestuurde Beslissingen
Onze server-side analytics-aanpak garandeert topkwaliteit data die je zelf beheert. Baseer je beslissingen op echte cijfers, verfijn je contentstrategie en voorkom privacy issues door tools van derden in te zetten.

 • Verhoogde Conversieratio's

  Verhoogde Conversieratio's

  Relevante content vergroot de kans op gewenste acties van bezoekers.
 • Verbeterde Klanttevredenheid

  Verbeterde Klanttevredenheid

  Een op maat gemaakte ervaring verhoogt klanttevredenheid en loyaliteit.
 • Efficiëntere Marketing

  Efficiëntere Marketing

  Marketing, afgestemd op de specifieke behoeften en interesses van je doelgroep, zorgt voor een beter rendement.

Hoe werkt het?

Met uMarketingSuite stel je segmenten samen voor je diverse doelgroepen. Die segmenten zijn de sleutel tot personalisatie. Afhankelijk van de route, het klikgedrag, de inkomende link (of legio andere mogelijkheden) van de bezoeker op je website, identificeert het systeem tot welke doelgroep deze behoort en wordt de content voor dat specifieke segment aangepast. Door de profilering is het mogelijk om elke afzonderlijke bezoeker een persoonlijke ervaring te bieden.

Op basis van de statistieken krijg je een diepgaand inzicht in je bezoekers. En door de uitgebreide A/B testen wordt het mogelijk om de prestaties van je inhoud verder te verbeteren. Selecteer eenvoudig je doelgroep, stel je doelen in en begin direct met het verbeteren van conversie!

Of je nu wilt starten met personalisatie of al vergevorderd bent, samen met uMarketingSuite, Umbraco CMS  en onze expertise, zorgen wij ervoor dat je personalisatiestrategie in no time excelleert.