Design

Van concept tot UX/UI-ontwerp; wij tillen jouw digitale aanwezigheid naar nieuwe hoogten met doordacht en op maat gemaakt design.

online creatie en concept

Creatie & Concept

In de digitale wereld waarin we ons bevinden, is een sterk concept en een onderscheidende creatie onmisbaar. Als bedrijf of organisatie wil je niet alleen online zichtbaar zijn, maar ook echt opvallen. Samen duiken we in de essentie van jouw merk. We brainstormen, schetsen en conceptualiseren, totdat we dat unieke idee hebben dat jouw identiteit versterkt en je doelstellingen ondersteunt.

Design Thinking als aanpak

Design thinking staat centraal in onze aanpak. Deze methodologie stelt ons in staat om diep in de behoeften en uitdagingen van jouw doelgroep te duiken. Door empathie, experimenten en iteratie komen we tot innovatieve oplossingen die echt resoneren. Het is niet zomaar een buzzword; het is hoe we jouw uitdagingen omzetten in kansen. We passen deze aanpak toe in onze conceptsprint; daarin werken we in korte tijd toe naar een concreet klikmodel voor een applicatie, website of platform. En na het testen van het klikmodel, ontwikkelen we het uiteindelijke design.

Conceptsprint

De basis van elke succesvolle digitale oplossing ligt in een goed concept. Bij Novaware starten we daarom elk project met de ontwikkeling van een goed concept. We noemen dit traject de Conceptsprint.
Lees meer
Meer over Conceptsprint

Vergelijk het proces met een snelkookpan, waarin processen versneld worden en in korte tijd een bereiding gemaakt wordt. Zo'n proces is behoorlijk intensief en het vraagt een investering in tijd en energie van zowel ons team als dat van de klant. Want er draaien verschillende mensen uit beide teams mee in de sprint. Maar het levert verrassende resultaten op. Want tijdens deze sprint leren de teams elkaar en vooral ook de eindgebruiker kennen bijvoorbeeld. Maar ook de tijdsdruk zorgt voor originele oplossingen. Want door gebrek aan tijd is er geen ruimte voor politiek of concessies en dat zorgt voor een zekere 'puurheid' in de tijdens de sprint uitgewerkte ideeën.