Algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Verwerkersovereenkomst (bestaande uit het Data Pro Statement en de Standaardclausules voor verwerkingen) en de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Verwerkersovereenkomst (bestaande uit het Data Pro Statement en de Standaardclausules voor verwerkingen) en de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. Deze verwerkersovereenkomst en algemene voorwaarden kunt u op deze pagina downloaden.

Verwerkersovereenkomst

Een verwerkersovereenkomst is wettelijk verplicht wanneer u als organisatie het verwerken van persoonsgegevens (deels) aan Novaware wilt uitbesteden. Dit kunnen bijvoorbeeld gegevens zijn die wij voor uw organisatie verwerken in een door Novaware ontwikkelde applicatie.

De verwerkersovereenkomst van Novaware bestaat uit:

  • Data Pro Statement
  • Standaardclausules voor verwerkingen

Indien onze standaard verwerkersovereenkomst voor de diensten of producten die wij aan uw organisatie leveren niet toereikend is dan kunt u met het document 'Specificatie persoonsgegevens en betrokkenen' de verwerkersovereenkomst met Novaware overeenkomen.

Contactpersoon

Voor alle vragen rondom de AVG, het afsluiten van een (eigen) verwerkersovereenkomst of de verwerking van persoonsgegevens kunt u contact opnemen met Martijn Maris via info@novaware.nl of  038 - 711 44 40.

Download

Algemene Voorwaarden