Novaware opnieuw uitgeroepen tot Contributing Gold Partner door Umbraco!

Wij zeggen wel vaker dat we dol zijn op Umbraco. Maar de liefde is wederzijds. Want Umbraco heeft Novaware ook dit jaar weer uitgeroepen tot Contributing Gold Partner.

Umrbaco bagde contributing partner

Umbraco reikt elk jaar badges uit aan Gold partners die net dat stapje extra zetten. Door bijvoorbeeld mee te denken in projecten, pakketten te ontwikkelen, documentatie te schrijven of evenementen te organiseren die in het teken van Umbraco staan. Dat zijn de Contributing Gold Partners van Umbraco.

Dit jaar zijn er wereldwijd 36 Contributing Gold Partners bekendgemaakt. De badge is dus niet voor iedereen weggelegd. Dat Novaware weer in dit illustere rijtje staat, vinden we helemaal te gek!

Wereldwijd, verdeeld over 86 landen, zijn er al meer dan 1500 Umbraco Partners (verdeeld in registered, certified en gold partners). Gezamenlijk zijn deze partijen verantwoordelijk voor de 730.000+ websites die draaien op Umbraco CMS.

Dat vinden wij niet gek, want Umbraco CMS biedt veel mogelijkheden en is enorm gebruiksvriendelijk. Umbraco begrijpt namelijk perfect hoe contentmanagers en editors een CMS in werkelijkheid gebruiken.

Geliefd door ontwikkelaars

Naast de goede gebruiksvriendelijkheid voor eindgebruikers zijn ook ontwikkelaars enthousiast over het werken met Umbraco. Het CMS is super flexibel en schaalbaar en biedt veel mogelijkheden om koppelingen te bouwen en zo data te ontsluiten. Je kunt er als ontwikkelaar helemaal los mee gaan en de meest te gekke websites en applicaties bouwen.

Umbraco Traineeship van Novaware

Word Umbraco Expert

Wil jij als .NET-ontwikkelaar leren werken met Umbraco CMS? Novaware biedt een uniek traineeship aan waarmee je binnen een jaar Umbraco Expert kunt worden!
Lees meer
Meer over Word Umbraco Expert

Gold Partner

Novaware is Gold Partner. Als Gold Partner heb je een vergaande samenwerking met Umbraco HQ en geniet je ook nog eens van meer voordelen dan een Registered of Certified Partner.

Als Gold Partner zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Umbraco en kunnen we tegelijkertijd ook gebruik maken van de Gold Partner Academy. Zo houden we onze kennis up-to-date en blijven we Umbraco Eindbazen.