Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hoger in Google met je website. Dat wil iedereen. Maar hoe zorg je ervoor dat je website goed gevonden wordt? Dat doe je door structureel te werken aan SEO.

Zoekmachineoptimalisatie

Werken aan SEO, hoe begin je?

De vraag hoe je begint is simpel te beantwoorden: met een lange adem. Je website optimaal te laten scoren in de zoekmachines is een proces waar je tijd en geduld voor moet hebben. Daarnaast is een structurele, planmatige aanpak cruciaal voor succesvolle SEO. Zoekmachineoptimalisatie is namelijk meer dan wat technische zaken aanpakken en je content te voorzien van zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Het gaat vooral ook om relevante content aanbieden aan je doelgroep. Als die dan ook nog eens goed en prettig leesbaar is, ben je al best goed op weg. Wat er nog meer bij komt kijken? Wij helpen je graag verder! Lees onze blogs, download de whitepaper of ga met ons in gesprek over wat wij structureel voor jou kunnen doen.

Zoekwoordenonderzoek

Elke succesvolle SEO-strategie begint met een grondig zoekwoordenonderzoek. Wij duiken in de wereld van jouw potentiële klanten en ontdekken welke termen zij gebruiken om naar jouw diensten of producten te zoeken. We stellen je in staat om op basis van die inzichten aan de slag te gaan met de content van jouw website. Zodat je altijd het juiste antwoord geeft op de vraag van jouw doelgroep.

"The best place to hide a dead body is the second page of Google search."

On-Page & Off-Page Optimalisatie

SEO is een combinatie van verschillende technieken en strategieën die samenwerken om jouw online vindbaarheid - en daarmee zichtbaarheid - te vergroten. Onze on-page optimalisatie richt zich op alles wat direct op jouw website staat: van content en meta-tags tot site-architectuur en laadsnelheden. Off-page optimalisatie focust zich op externe factoren. Denk aan backlinks, sociale signalen en andere buiten-jouw-directe-controle-liggende elementen die de autoriteit en betrouwbaarheid van je website verhogen.

Jouw SEO prestaties in overzichtelijke dashboards

Gaan we samen aan de slag met SEO? Dan bieden wij je de mogelijkheid om via SEO dashboards een helder overzicht te krijgen van de prestaties. Van bezoekersaantallen en conversieratio's tot zoekwoordranking; je hebt altijd en overal toegang tot de meest actuele gegevens.

Analyses, Advies & Actie

Ons team analyseert gegevens, identificeert kansen en knelpunten en biedt praktisch advies over hoe je jouw SEO-strategie kunt verbeteren. Bovendien leveren we kant-en-klare overzichten van issues die je kunt aanpakken, zodat je direct stappen kunt ondernemen om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Blogs over SEO

Meer weten over SEO?

Lees onze serie blogs

Via een serie blogs lees je meer over SEO en de meest recente ontwikkelingen. Lees over zaken als E-A-T, voice search, semantisch zoeken en user experience en leer hoe jij hier goed op kunt sturen binnen jouw website.
Lees meer
Meer over Meer weten over SEO?
"Google only loves you when everyone else loves you first." Wendy Piersall