Website laten maken: gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Website laten maken in Zwolle? Bij Novaware realiseren we oplossingen die niet alleen solide en effectief zijn, maar ook vriendelijk in gebruik.

wat we doen techniek

Techniek zit in ons DNA. We zetten techniek graag in om processen te optimaliseren en online ervaringen te verbeteren. Daarom ontwikkelen we naast websites ook allerlei digitale oplossingen. Denk aan applicaties zoals intranetten, klantportalen en andere systemen waarbij we data ontsluiten naar online omgevingen. Daarbij maken we gebruik van complexe, moderne technologie. Onze developers worden blij van de inzet van de meest uiteenlopende koppelingen.

Ons palet als het gaat om webontwikkeling is dus divers en uitgebreid. Van op maat gemaakte websites tot complexe webapplicaties, we zorgen altijd voor oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.

Toonaangevend in Zwolle en daarbuiten

Novaware komt uit Zwolle en daar zijn we trots op. Vanuit de hoofdstad van Overijssel werken we al bij twee decennia voor tevreden klanten. We werken onder andere voor Zwolse Theaters, de Supportersvereniging Pec Zwolle en het Openluchtzwembad. Maar onze klanten komen zeker niet alleen uit Zwolle en omgeving; we zijn actief in heel Nederland (en daarbuiten)!

Bekijk onze cases voor meer info

Techniek en Aanpak

Een gestructureerde en flexibele aanpak is essentieel om technische projecten tot een succes te maken. Daarom werken wij Scrum om ervoor te zorgen dat projecten iteratief en in nauwe samenwerking met onze klanten worden uitgevoerd. Die aanpak stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen en feedback, en om regelmatig tastbare resultaten te leveren. Dat is wel zo fijn, want dan ben je als klant altijd op de hoogte en kun je op elke moment bijsturen.

het scrum proces

OTAP

In de realisatie houden we vast aan het OTAP-proces, een gestructureerde aanpak voor softwareontwikkeling en -implementatie. OTAP staat voor Ontwikkel, Test, Acceptatie en Productie. Elke fase heeft zijn een omgeving waar een versie van de oplossing staat.

Alle nieuwe ontwikkelingen worden eerst in een geïsoleerde setting gecreëerd, de ontwikkelomgeving. Vervolgens worden ze intern door onze ervaren tester getest. Daarna wordt de zaak doorgezet (gedeployed) naar Acceptatie, waar kan worden getest door stakeholders en de klant. Na acceptatie wordt de ontwikkelde functionaliteit uitgerold naar de productieomgeving; dat is dus live-omgeving.

Deze aanpak zorgt voor een gestroomlijnde workflow en nog belangrijker: zo weinig mogelijk risico en zo hoog mogelijke kwaliteit van het eindproduct.

umbraco logo

Umbraco CMS

In onze oplossingen is Umbraco CMS de go-to als het om contentmanagement gaat. Van Umbraco worden we blij. Niet voor niets zijn we de enige Certified Trainingspartner van Umbraco in de Benelux. Daarnaast worden we gewaardeerd als Gold Partner van Umbraco en hebben we door de jaren heen meerdere Umbraco MVP awards gekregen.

Het kiezen van de juiste webontwikkelaar is cruciaal voor het succes van elk project. Bij Novaware staan we bekend om onze samenwerkingsgerichte aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om oplossingen te creëren die echt resoneren. Ons enthousiasme, gecombineerd met kennis en ervaring zorgt er keer op keer voor dat klanten voor Novaware kiezen.

Sta jij hier binnenkort tussen?

Integraties: naadloos verbonden

Wij maken steeds vaker mee dat een applicatie of platform is verbonden met andere tools. Integratie met andere systemen en tools is vaak essentieel om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Bij Novaware begrijpen we het belang van naadloze integraties.

Of het nu gaat om het koppelen van je website met een CRM-systeem, het integreren van e-commerce oplossingen of het verbinden van je intranet met externe databronnen, wij zorgen ervoor dat gegevens soepel en veilig tussen systemen stromen.

Door het automatiseren van processen, helpen onze integratieoplossingen je om efficiënter te werken. En ook jouw klant wordt er blij van, want die krijgt een consistente gebruikerservaring, ongeacht het platform of de applicatie.

foto van een kikker met een hartje

Support: we laten je niet vallen

Een betrouwbare partner voor ondersteuning en onderhoud van je weblandschap is natuurlijk cruciaal. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het opleveren van een project. Want na oplevering begint het voor jou eigenlijk pas; dat snappen we maar al te goed. Daarom staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap die je daarna zet.

Ons supportteam zorgt ervoor dat je digitale oplossingen altijd optimaal presteren. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, het oplossen van technische problemen of het implementeren van updates, ons team staat klaar om snel en efficiënt te reageren. Altijd binnen de afgesproken termijnen de SLA.

We begrijpen dat elk moment van downtime of een niet-werkende functie directe gevolgen kan hebben voor je bedrijf. Daarom streven we ernaar om niet alleen reactief te zijn, maar ook proactief, door potentiële problemen te identificeren voordat ze zich voordoen.

Je kunt erop vertrouwen dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. We laten je niet vallen!