Websites

Een website is niet zomaar een plek op het web, maar een levendige hub die jouw merkverhaal vertelt, je publiek betrekt en je bedrijfsdoelen realiseert. Wij helpen je om die hub zo goed mogelijk te laten functioneren.

Blauwe blokken

Onze aanpak combineert de nieuwste technologieën met innovatief design. We maken gebruik van krachtige platforms zoals Umbraco CMS en .NET om robuuste en schaalbare websites te bouwen. Maar technologie alleen is niet genoeg. Onze front-end developers zijn bedreven in moderne technieken zoals JavaScript en Vue, waardoor we interactieve en responsieve websites creëren die er niet alleen goed uitzien, maar ook naadloos werken op elk apparaat.

SEO friendly by design

Omdat we weten dat jouw website vindbaar moet zijn, weven we SEO-best practices door de techniek heen. Denk aan structured data, paginasnelheid, de core web vitals, veiligheid, canonical tags, sitemaps en een mobile first aanpak. Dan val je op wanneer en waar dat het meest belangrijk is. We zorgen ervoor dat jij op een zoekmachinevriendelijke manier aan de slag kunt met het vormgeven van aansprekende content. 

Samenwerking staat centraal

We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat je website je merkidentiteit weerspiegelt en je bedrijfsdoelen ondersteunt. Of je nu een eenvoudige landingspagina nodig hebt of een complexe e-commerce site, ons team staat klaar om je visie tot leven te brengen. Dat doen we door strategie, marketing, design en techniek zo goed en slim mogelijk in te zetten. Techniek is vaak complex, maar de oplossing die we voor jou realiseren is dat nooit. Daar kun je meteen mee aan de slag.

Zie jij jezelf al in dit rijtje staan?