Over ons

Wij geloven dat ondernemen en een betere wereld heel goed samen gaan. Elk bedrijf heeft het in zich om waarde te creëren en de wereld een beetje mooier te maken. Daarom helpen wij bedrijven en organisaties die, net als wij, gaan voor dat verschil.

over ons

Het is ons doel om jouw doelgroep te raken. Bouwen aan de economie van de toekomst, met oog voor mensen en onze planeet. Vanuit dat gedeelde doel zien we het als onze ultieme uitdaging om de doelgroep van onze klanten te raken met de beste online oplossing. Met onze kennis en ervaring als kracht, bieden wij de online oplossing die het beste past.

Onze opdrachtgevers kiezen voor ons omdat:

  • Wij samen willen bouwen aan een betere wereld en waarde willen creëren.
  • Meedenken in de wensen van onze opdrachtgevers onze tweede natuur is.
  • We de uiteindelijke doelgroep en doelstellingen als uitgangspunt nemen.
  • Onze Scrum-aanpak de mogelijkheid biedt om tussentijds bij te sturen.
  • Wij altijd de laatste technieken gebruiken in onze oplossingen.
  • Onze mensen met veel plezier aan het werk zijn en het leuk vinden om met uitdagende opdrachten bezig te zijn.
  • Wij ook ná het opleveren van onze projecten betrokken blijven. Dit niet alleen met goede en snelle support en technische doorontwikkeling, maar ook als het gaat om marketing, creatie en de uitwerking van nieuwe ideeën en kansen.
Ondernemen en een betere wereld

Ondernemen en een betere wereld

Verschil maken doen we samen!

Bij Novaware krijgen we er energie van als we bedrijven en organisaties kunnen helpen die de wereld een stukje mooier willen maken. Toen we dat van elkaar ontdekten, bedachten we dat we meer zouden moeten doen met die 'wereldverbeteraar' in ons.
Lees meer
Meer over Ondernemen en een betere wereld
Team van Novaware

Ons Team

Team Novaware

Bij Novaware werken we hard, maar daarnaast hebben we een hoop lol met elkaar en doen we allerlei leuke dingen. Weten met wie je te maken krijgt als je met Novaware in zee gaat? Bekijk het hier.
Lees meer
Meer over Ons Team
Persoonlijke aanpak van Novaware

Aanpak en Expertise

Novaware is dé partner in het ontwikkelen van applicaties en gespecialiseerd in het Umbraco CMS. Wij maken corporate websites, webshops, klantportalen, campagnewebsites, tablet applicaties en koppelingen tussen systemen.
Lees meer
Meer over Aanpak en Expertise