Over ons

Wij bieden digitale oplossingen die gebruiksvriendelijk, effectief en mensgericht zijn. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een website, een webapplicatie of de inzet van online marketing, wij weten hoe we elke digitale uitdaging tot een succes kunnen maken.

Over Novaware Digital Agency in Zwolle

Wij ontwikkelen solide en toegankelijke oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Onze oplossingen zijn altijd mensgericht en gemaakt om de beste resultaten te behalen.

Om dé oplossing te creëren die jouw organisatie verder helpt, hanteren wij een heldere aanpak. Wij brengen de organisatiedoelen én de behoefte van de doelgroep in kaart en kijken vervolgens naar de beste manier om processen en doelen te ondersteunen vanuit techniek. Want waar doelen, behoefte en techniek elkaar raken ontstaan de winnende ideeën. Dat geldt voor een website, een webapplicatie, maar ook zeker voor online marketing

Dat is dan ook het startpunt van waaruit we samen met onze klanten werken aan oplossingen die digitale groei versnellen en resultaat boeken. Tijdens en na projecten hanteren we heldere afspraken, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien biedt onze Scrum-aanpak de mogelijkheid om tussentijds bij te sturen.

Solide oplossingen

Een solide oplossing is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en altijd goed beveiligd. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen we dit garanderen. Onze oplossingen worden dan ook veel ingezet in sectoren waar privacy, veiligheid en toegankelijkheid belangrijke thema’s zijn.

Een solide oplossing biedt ook echt ondersteuning van processen en helpt om doelstellingen te behalen. Wij creëren dan ook geen eenheidsworst, maar geven elke oplossing de nodige aandacht en eigenheid. 

Omdat wij staan voor kwaliteit, gebruiken wij altijd de laatste technieken en maken we gebruik van betrouwbare Microsoft-georiënteerde software, zoals Umbraco CMS.

Gemaakt voor mensen

Alles wat we ontwikkelen draagt bij aan een beter resultaat. Bijvoorbeeld meer conversie, besparing of meer efficiency. Om dat voor elkaar te krijgen, zetten we de eindgebruiker centraal: klanten, medewerkers, cliënten, leden of donateurs. We noemen dat human centered design.

Als je focust op de gebruiker, ontdek je wat de behoefte is en hoe je daarin zo goed mogelijk kunt ondersteunen. De gebruikers zijn bepalend voor een geslaagde oplossing. In onze aanpak doen we dat door design thinking methodes toe te passen. Design Thinking draait om het begrijpen van de mensen voor wie een product of dienst ontwikkeld wordt. Gemaakt voor mensen dus.

Optimaal resultaat

We vinden dat een oplossing pas solide is, als die ook kan meegroeien met bedrijfsdoelstellingen en de wensen van de gebruiker. Daarom bieden we een brede set aan marketingdiensten aan om ook ná oplevering van een oplossing te werken aan succes.

We optimaliseren we op basis van cijfers. Doorontwikkeling dus om de oplossing nog beter te maken. Niet op onderbuikgevoel, maar met data. Wij houden de vinger aan de pols als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, wensen van de klant én data. We inspireren onze klant, overleggen over strategie en doelen en we brengen het gedrag van bezoekers in kaart. We doen experimenten zoals A/B testen, klik- en usabilitytests.

Samen met onze klanten hebben we regelmatig contact over optimalisatiemogelijkheden. Daarmee kunnen we techniek, klantwensen en doelgroepbehoefte doorlopend met elkaar uitlijnen.

Team van Novaware

Ons Team

Team Novaware

Bij Novaware werken we hard, maar daarnaast hebben we een hoop lol met elkaar en doen we allerlei leuke dingen. Weten met wie je te maken krijgt als je met Novaware in zee gaat? Bekijk het hier.
Lees meer
Meer over Ons Team
Persoonlijke aanpak van Novaware

Aanpak en Expertise

Novaware is dé partner in het ontwikkelen van applicaties en gespecialiseerd in het Umbraco CMS. Wij maken corporate websites, webshops, klantportalen, campagnewebsites, tablet applicaties en koppelingen tussen systemen.
Lees meer
Meer over Aanpak en Expertise