Aanpak en Expertise

Novaware is dé partner in het ontwikkelen van applicaties en gespecialiseerd in het Umbraco CMS. Wij maken corporate websites, webshops, klantportalen, campagnewebsites, tablet applicaties en koppelingen tussen systemen.

De persoonlijke aanpak van Novaware

Aanpak

De wensen van onze opdrachtgevers staan bij ons centraal. Voordat we een project beginnen gaan we eerst in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Dit in één of meerdere sessies. Vaak doen we dat in de vorm van een design sprint, waarin we toewerken naar een prototype/klikmodel.

Wij ontwikkelen met behulp van de Scrum-aanpak. Dat is een ontwikkelaanpak waarbij we de software in blokken (iteraties) van 2 à 3 weken ontwikkelen en opleveren. Met deze methode houden we onze opdrachtgevers nauw betrokken bij het ontwikkelproces en kunnen prioriteiten tijdens het ontwikkelen worden bijgesteld. Wij kiezen bewust voor deze methode omdat we merken dat onze opdrachtgevers het fijn vinden om nauw betrokken te zijn. 

Tijdens onze ontwikkelsprint houden we een dagelijkse stand-up meeting waarin we de prioriteiten van die dag doornemen. Op deze manier kunnen we het werk efficiënt verdelen en zijn onze ontwikkelaars goed op de hoogte van elkaars werkzaamheden. Per sprint wordt er een werkend product opgeleverd dat kan worden getest door de klant. Die test levert vaak weer punten op die worden meegenomen in de volgende sprint voor aanpassing. 

We werken met een OTAP-straat. Dat betekent dat er verschillende omgevingen worden ingericht. Een Ontwikkel-, Test-, Acceptatie- en Productieomgeving. Ons team werkt in de Ontwikkel- en Testomgeving waar functionaliteit wordt toegevoegd en getest. Onze klanten zijn actief op de acceptatieomgeving om te testen. De versie die wordt goedgekeurd door de klant wordt vervolgens doorgezet naar de Productieomgeving, de live-omgeving.

Ook na een project blijven we graag betrokken. Wij kunnen de hosting van de software verzorgen, het beheer en onderhoud uitvoeren en onze marketeers helpen op langere termijn om online doelstellingen te behalen. Ook voor data analyse kun je bij ons terecht.

Umbraco Certified Gold Partner

Aan de basis van een succesvolle online aanwezigheid ligt een goede technische oplossing. Bij Novaware geloven we dat Umbraco CMS die oplossing biedt. Als Umbraco Certified Gold Partner werken we nauw samen met Umbraco HQ om oplossingen te maken die voldoen aan de hoogste technische normen.

Iedereen die bij ons werkt is Umbraco gecertificeerd. Daarbij heeft ieder zijn eigen Umbraco-expertisegebied.

Umbraco Gold Partner - Digital Agency Novaware Zwolle

Umbraco Certified Trainer

Onze liefde voor Umbraco reikt zo ver dat we niet alleen denken aan onze eigen ontwikkeling, maar ook aan die van anderen. Novaware is als enige partij in de Benelux gecertificeerd voor het geven van Umbraco trainingen. Wij helpen zelfstandigen, maar ook werknemers van grote Umbraco partijen in de Benelux in hun ontwikkeling met onze content- en developmenttrainingen.

Umbraco Certified Trainer - Novaware Umbraco Trainer

Microsoft Certified Partner

Novaware is Microsoft Gold Partner voor de competentie Application Development. Hiervoor zijn onze programmeurs door Microsoft op kennis en vaardigheden getoetst. Wij werken volgens de kwaliteitsstandaarden van Microsoft en hebben met dit certificaat tevens de beschikking over handige tools waarmee wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Microsoft Certified Partner - Digital Agency Novaware in Zwolle

Google Certified

We ontwikkelen bij Novaware niet alleen websites en andere online oplossingen. Met onze expertise werken wij ook met onze klanten aan online zichtbaarheid. Hiernaast rapporteren en analyseren wij de prestaties van jouw website zodat we je website kunnen optimaliseren. Hiervoor zijn wij gecertificeerd in:

  1. Google Ads
  2. Google Analytics
  3. Digital Sales
  4. Mobile Sites
Google Certified - Digital Agency Novaware Zwolle

Lid van NL Digital

NL Digital is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. NL Digital vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties.

NL Digital - Lidmaatschap Digital Agency Novaware Zwolle