Website Audit: een roadmap naar online succes

Wil jij de volle potentie van jouw website benutten en online succes behalen? Ontdek dan de kracht van een grondige website audit.

audit op je website

Een goed functionerende en geoptimaliseerde website is essentieel voor het versterken van jouw online aanwezigheid en het bereiken van jouw bedrijfsdoelen. Met onze grondige website audit duiken we diep in de structuur, inhoud, gebruiksvriendelijkheid, technische prestaties en zoekmachineoptimalisatie (SEO) van jouw website. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van de huidige status en identificeren we mogelijke obstakels die jouw succes in de weg kunnen staan.

Onze aanpak: Van analyse tot actie

Bij Novaware geloven we in een persoonlijke aanpak. We beginnen met een diepgaande analyse van jouw website, inclusief structuur, navigatie en inhoud. Daarnaast willen we jouw bedrijfsdoelen, doelgroep en concurrentiepositie begrijpen. Zo stellen we een op maat gemaakte audit samen die aansluit bij jouw unieke behoeften en ambities.

Ons team van experts duikt vervolgens in de technische aspecten van jouw website. We optimaliseren de laadsnelheid, responsiviteit en compatibiliteit met verschillende browsers en mobiele apparaten. Ook sporen we eventuele coderingsfouten op en bieden we praktische aanbevelingen om de prestaties en bruikbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

Niet alleen techniek

Maar we kijken niet alleen naar de techniek. De inhoud van jouw website is de sleutel tot succes. We analyseren jouw content op relevantie, aantrekkelijkheid, duidelijkheid en effectieve call-to-action. Daarnaast optimaliseren we jouw SEO-strategie, inclusief zoekwoorden, metatags en interne linkstructuur. Zo zorgen we ervoor dat jouw website maximaal presteert in zoekmachines.

Een onvergetelijke gebruikerservaring is van onschatbare waarde. Ons team onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid van jouw website, inclusief navigatie, formulieren, gebruiksgemak en toegankelijkheid. Daarnaast zorgen we ervoor dat het ontwerp en de paginalay-out een naadloze en plezierige ervaring bieden aan jouw bezoekers.

Nog één stap verder

Maar daar stopt het niet. We gaan nog een stap verder door diep in de SEO-aspecten te duiken. We analyseren de ranking factoren, jouw backlink-profiel en voeren een concurrentieanalyse uit. Met deze waardevolle inzichten kunnen we strategische aanbevelingen doen om jouw organische zichtbaarheid te vergroten en de concurrentie voor te blijven.

Wat is het resultaat?

Na de audit ontvang je een gedetailleerd rapport met al onze bevindingen en praktische aanbevelingen. Dit rapport fungeert als een roadmap waarmee je de sterke punten van jouw website kunt benutten en de zwakke punten kunt versterken. Bovendien staan we klaar om jou te ondersteunen bij de implementatie van deze aanbevelingen, zodat je direct kunt beginnen met het verbeteren van jouw website. 

Ontdek jouw online potentieel – plan een website audit in

Wil jij de kracht van jouw website onthullen en online succes behalen? Plan dan nu jouw website audit in bij Novaware. Ons ervaren team staat klaar om jouw website naar nieuwe hoogten te tillen en een buitengewone online ervaring te bieden aan jouw bezoekers.