Webdesign (UI/UX)

Bij digitaal design is het essentieel om verder te kijken dan alleen het oppervlak. Ja, een aantrekkelijk design trekt de aandacht, maar wat gebeurt er daarna? Hoe voelt een bezoeker zich wanneer hij door jouw website navigeert? Wij combineren stijlvolle gebruikersinterfaces (UI) met een naadloze gebruikerservaring (UX).

webdesign

Dieper dan design: UX

Een intuïtieve gebruikerservaring (UX) zorgt ervoor dat bezoekers niet alleen op je website blijven, maar ook de acties ondernemen die jij voor ogen hebt. Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier, het doen van een aankoop of het inschrijven voor een nieuwsbrief; een vloeiende UX gidst hen moeiteloos door het proces.

Visuele verleiding: UI

Een stijlvolle gebruikersinterface (UI) spreekt tot de verbeelding. Het vertelt jouw merkverhaal, het wekt vertrouwen en nodigt uit tot interactie. Wij combineren moderne designprincipes met de nieuwste trends. Zo kunnen we elke keer weer visueel verleidelijke designs creëren die jouw bezoekers betoveren.

design Ballast Nedam

Samensmelting van stijl en functionaliteit

Wanneer UI en UX samenkomen, ontstaat er een krachtige synergie. Het resultaat? Een harmonieuze combinatie van stijl en functionaliteit. Die zorgt ervoor dat een website én visueel aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk is. Bezoekers voelen zich aangetrokken tot zo'n omgeving. Omdat elke interactie intuïtief en aangenaam aanvoelt, gaan ze sneller over tot de juiste interactie en zul je ook sneller terugzien.

Bij Novaware zien we design niet alleen als een visueel aspect. Voor ons is het een evenwichtige mix van vorm en functie, van esthetiek en praktische toepasbaarheid.