Novaware hofleverancier Umbraco MVP's in 2020

Elk jaar in mei maakt Umbraco de Most Valued People bekend. Dat zijn mensen die het meest hebben bijgedragen aan Umbraco. "The ones that go the extra, extra mile...", aldus Umbraco HQ. Van de 14 namen wereldwijd kregen maar liefst 2 Novaware collega's deze eervolle vermelding!

Novaware hofleverancier Umbraco MVPs in 2020

Onze eigen Erik-Jan ontving de MVP award, met name vanwege zijn bijdrage aan de documentatie voor Umbraco 8. Zoals je hier kunt lezen werd hij eerder al geroemd in een blog van Umbraco 8, de laatste versie van het CMS. Er was nog even verwarring over zijn naam (zie filmpje hieronder), maar we gaan ervan uit dat met 'Erik-Jen' toch echt onze collega Erik-Jan wordt bedoeld... ;-)

 

De tweede MVP award ging naar Martijn Maris. Dit vanwege zijn inspanning voor de promotie van Umbraco in Nederland. Sowieso is Martijn al een wandelend uithangbord voor Umbraco, maar via zijn werk voor DUUG (Dutch Umbraco User Group) heeft hij de afgelopen 5 jaar veel gedaan voor de bekendheid van het CMS.

 

Vanuit Novaware zijn we ontzettend trots op de twee MVP's die we nu in huis hebben. Naast ons Goldpartnerschap en de Contributing Gold Partner Badge die we eerder dit jaar kregen, laat dit opnieuw zien dat we bij Novaware niet alleen een tool als Umbraco gebruiken, maar dat we ook actief bijdragen in de verbetering ervan. 

Wil je meer lezen over het hoe en waarom van de MVP's? Lees dan de gehele blog van Umbraco

Om Erik-Jan en Martijn nog eens in het zonnetje te zetten, kregen ze een klein presentje voor deze topprestatie. Uiteraard hebben we de cadeaus volledig afgestemd op persoonlijke voorkeur. De zwembaden gaan langzaam weer open, dus kunnen ook Erik-Jan en Martijn schaamteloos zwemmen en zonnen!

Novaware MVP's van Umbraco CMS