Intranet laten maken

Zo'n 80 procent van de intranet-initiatieven mislukt. Dat is best schokkend. Zonde van de tijd, de energie en het geld! Novaware helpt bij de realisatie van een veilige, sociale omgeving die wél aansluit bij de organisatiedoelen en de medewerkers.

intranet

Een goed functionerend intranet kan de ruggengraat van een organisatie zijn. Het is dus veel meer dan alleen een platform voor het snel en efficiënt verspreiden van informatie. Het is een plek waar medewerkers kunnen samenwerken, kennis delen, communiceren en zich verbonden kunnen voelen met de missie en visie van je bedrijf.

Hou medewerkers betrokken

Het grootste obstakel voor veel bedrijven is het vasthouden en activeren van gebruikers. Bij Novaware hebben we uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en promoten van intranetconcepten. Vanaf het eerste begin meedenken in de ontwikkelen van het concept tot en met de marketing van het intranet, wij kunnen jouw intranet prima ondersteunen. Ook als het gaat om het meten, bijsturen en doorontwikkelen. Samen kunnen we een intranet creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook je medewerkers inspireert en motiveert.

Neem nu contact op