Website audit: optimaliseer jouw digitale oplossing

Wil je zeker weten dat jouw website of applicatie technisch gezien op het hoogste niveau presteert? Ontdek de kracht van een diepgaande website audit.

Audit: optimaliseer jouw digitale oplossing

Een solide technische basis is cruciaal voor elke online oplossing. Onze webdevelopment audit gaat verder dan alleen de oppervlakte. We duiken diep in de code, de architectuur en de prestaties van jouw website of applicatie. We onderzoeken hoe jouw site is gebouwd, met speciale aandacht voor platforms zoals Umbraco CMS, technologieën zoals .NET en frontend frameworks zoals JavaScript en Vue.

Umbraco CMS & .NET Expertise

Als experts in Umbraco CMS, .NET, JavaScript en Vue, begrijpen we de nuances en best practices van deze platforms. We controleren of jouw website de kracht van Umbraco volledig benut, of er maatwerkoplossingen zijn geïmplementeerd die de prestaties kunnen beïnvloeden en of er kansen zijn om de functionaliteit te verbeteren.

Performance & Security

De snelheid en veiligheid van jouw website zijn van het grootste belang. We controleren de laadtijden, serverprestaties en eventuele beveiligingsrisico's. Daarnaast identificeren we mogelijke knelpunten die de gebruikerservaring kunnen beïnvloeden en bieden we oplossingen om deze te optimaliseren.

Integraties & Koppelingen

Moderne websites en applicaties zijn vaak geïntegreerd met externe systemen en services. We beoordelen de kwaliteit en efficiëntie van deze koppelingen, zorgen ervoor dat ze naadloos functioneren en geven aanbevelingen voor verbetering.

Toekomstbestendigheid

Technologie evolueert snel. We beoordelen of jouw website of applicatie up-to-date is. Maar ook kijken we hoe toekomstbestendig de installatie is, of het gemakkelijk schaalbaar en aanpasbaar is en of het voldoet aan de huidige webstandaarden.

Na de audit ontvang je een gedetailleerd rapport met onze technische bevindingen en aanbevelingen. Dit rapport biedt een duidelijk pad naar technische optimalisatie, zodat je met vertrouwen kunt bouwen op een solide digitaal fundament. Ons team kan je natuurlijk ondersteunen bij de implementatie van deze aanbevelingen.