Slimme webapplicaties

Het is allang niet meer voldoende om alleen online aanwezig te zijn. Applicaties moeten slim, intuïtief en responsief zijn. Novaware is gespecialiseerd in dit soort slimme webapplicaties.

Slimme Webapplicaties

Optimale ervaring

Wij ontwikkelen slimme webapplicaties voor verschillende sectoren, zoals het onderwijs, de zorg en de bouw en infra. Dat varieert van tools waarmee je inzicht krijgt in energieverbruik tot en met tools om online studiegidsen samen te stellen. We realiseren online services die gebruikers altijd en overal kunnen openen, waardoor ze hun taken met gemak kunnen uitvoeren en klanten een optimale ervaring kunnen hebben met je bedrijf.

Samen met onze klanten denken wij graag na over het realiseren van applicaties die intelligentere services bieden. Dat is maatwerk. We maken dit soort tools, die bedrijfsprocessen ondersteunen of specifieke gegevens ontsluiten, helemaal op maat. We ontwikkelen met als doel een specifiek rendement. Denk aan efficiency, omzetverhoging of tijdswinst. 

medewerkers van Novaware in actie

Kennisdelen

Het is voor ons steeds een uitdaging om up-to-date te blijven in de snelle evolutie van de technologie en beveiliging. Vandaar ook dat we met ons team regelmatig kennis verzamelen tijdens trainingen en events. De kennis die we opdoen wordt onderling weer gedeeld tijdens kennissessies.