Trainingen

Vanuit Novaware delen we graag kennis. Zo weten we bijvoorbeeld veel van Umbraco CMS en die kennis delen we tijdens officiële Umbraco developerstrainingen. Maar we geven ook training aan marketeers en editors, zoals onze Marketing quickstart, de Umbraco Contenttraining en de training Google Data Studio.

Umbraco Trainingen van een certified trainingspartner

Trainingen

Voor Ontwikkelaars
Ben jij software developer? Certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar. Novaware is dé officiële trainingspartner van Umbraco in de Benelux. Wij leren je om te onwikkelen in Umbraco met Razor, MVC en de Umbraco API. 

Voor Marketeers en Editors
Werken aan conversie en online marketingdoelstellingen binnen je website? Webdata visualiseren? Wij bieden trainingen aan waarin je leert om data vanuit je website inzichtelijk te maken en te visualiseren. Daarnaast helpen we editors om content te beheren in Umbraco CMS.

 • =Umbraco Training Extending the Backoffice

  Extending the Backoffice

  Deze 1-daagse cursus richt zich op het verbeteren van de ‘achterkant’ van Umbraco. Hoe geef je een editor de best mogelijke gebruikerservaring in Umbraco?

  Lees meer
  Meer over Extending the Backoffice techniek
 • =Umbraco Training MVC and Visual Studio

  MVC and Visual Studio

  Leer werken met ASP.NET MVC en Umbraco's API's om aangepaste functionaliteit, formulieren en integraties te bouwen in samenwerking met Visual Studio.

  Lees meer
  Meer over MVC and Visual Studio techniek
 • =Training Security in Umbraco

  Security in Umbraco

  Hoe kunt je een Umbraco website het beste beveiligen? Je krijgt praktische tips die je direct in je Umbraco project kunt implementeren, zodat je Umbraco websites worden beschermd tegen hackers en potentiële bedreigingen.

  Lees meer
  Meer over Security in Umbraco techniek
 • =Content training

  Content management in Umbraco CMS

  Hoe werk je als redacteur het beste Umbraco CMS? Tijdens deze nieuwe training voor content editors leer je hoe je Umbraco CMS doeltreffend kunt inzetten voor content management.

  Lees meer
  Meer over Content management in Umbraco CMS marcom
 • =Google Analytics 4 Training

  Google Analytics 4

  Hoe gebruik je Google Analytics 4 om de bezoekers van je website te begrijpen en gedrag te interpreteren? We leren je hoe je Google Analytics 4 gebruikt om meer inzicht te krijgen in je website en de bezoekers.

  Lees meer
  Meer over Google Analytics 4 marcom
 • =Google Tag Manager Training

  Google Tag Manager

  Met Google Tag Manager integreer je eenvoudig tools zoals Google Analytics 4, Google Ads en beheer je eenvoudig scripts en pixels van andere platformen. Allemaal zonder de tussenkomst van een ontwikkelaar.

  Lees meer
  Meer over Google Tag Manager marcom
 • =SEO-training

  Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

  Jij wilt bovenaan in Google staan. Natuurlijk, want daar heb jij het meeste baat bij. Jammer genoeg voor jou willen al jouw concurrenten dat ook. Om hoger in de zoekresultaten te komen pas je SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie toe.

  Lees meer
  Meer over Zoekmachineoptimalisatie (SEO) marcom
 • =Logo Looker Studio

  Datavisualisatie in Looker Studio

  Analyseer en visualiseer de belangrijkste data met Looker Studio. In deze training gaan we aan de slag, zodat jij met een werkend dashboard naar huis gaat. In het dashboard is belangrijke data uit verschillende bronnen inzichtelijk gemaakt.

  Lees meer
  Meer over Datavisualisatie in Looker Studio marcom

Leer van ervaren professionals!

Al onze trainers zijn ervaren professionals en waar het Umbraco trainingen betreft zijn ze natuurlijk officieel gecertificeerd. Zij kennen de uitdagingen die je tegenkomt in je dagelijkse praktijk en ze houden ervan om hun kennis met je te delen.

Umbraco Certified Trainingspartner - Digital Agency Novaware Zwolle

Umbraco Certified Trainingspartner

Ontwikel jezelf bij de enige officiële trainingspartner in Nederland

Wij zijn de enige trainingspartner in Nederland die alle gecertificeerde trainingen voor ontwikkelaars en contentmanagers in Umbraco CMS mag verzorgen. In de afgelopen paar jaar heeft Novaware zowel ontwikkelaars als redacteuren en marketeers opgeleid tot gecertificeerde Umbraco experts.
Lees meer
Meer over Umbraco Certified Trainingspartner

Umbraco Master

Wij zijn officiele trainingspartner, je krijgt dus, na het behalen van je training, Umbraco certificeringspunten. Met je Umbraco certificeringspunten kun je verschillende statussen behalen als Umbraco ontwikkelaar. Daag jezelf uit, leer alles over Umbraco en word Umbraco Master. De ultieme stap om jezelf te profileren als die-hard Umbraco ontwikkelaar.

Certificaten en titels: Word Umbraco Master
* cursus wordt niet gegeven door Novaware