Screw it, just do it!

De Kerstdagen en Oud & Nieuw staan weer voor de deur. En na de feestdagen schuiven we niet alleen een nieuw jaar binnen; er breekt een gloednieuw decennium aan. Een mooi moment om eens stil te staan bij hoe we die komende 10 jaar willen ondernemen.

Kerstboom

Als we in het afgelopen jaar 1 ding hebben leren omarmen is het wel het motto: “Screw it, just do it!” We hebben een enorme drive om nieuwe dingen te proberen. Een beetje in navolging van Marc Radolph van Netflix. Hij zegt in zijn boek: “Ga gewoon aan de slag. Als je ergens een uur insteekt, kom je er meer over te weten dan wanneer je er een leven lang over nadenkt”

Zo gebruiken wij de tijd die we over hebben om nieuwe diensten te ontwikkelen en werken we doorlopend aan een nieuwe aanpak. Al die nieuwe inzichten en ervaringen geven een energie die zijn weerga niet kent! Maar het brengt ook onverwachte kansen en interessante samenwerkingen met zich mee.

Natuurlijk werken we bij Novaware ook in 2020 gewoon weer aan digitale oplossingen die onze klanten helpen om de wereld een beetje mooier te maken. En hier en daar kan het zo maar zijn dat we je verrassen met nieuwe diensten, oplossingen en nieuwe tools.

Wat mij betreft wordt 2020 het jaar van “Screw it, just do it!” Doe je mee?

Ik wens jou en je bedrijf een geweldig inspirerend en succesvol 2020 toe!

Martijn Maris
Novaware

Team van Novaware