Wist je dat geven gelukkig maakt?

Wij namen de proef op de som om bovenstaande stelling zelf te ervaren. Daarom doneerden we dit jaar aan twee goede doelen.

En we moeten zeggen: dat is ons goed bevallen! Geven maakt inderdaad gelukkig. Dus als je ook gelukkig wilt worden, geef dan!

Nou zijn wij natuurlijk maar figuranten, de goede doelen hebben de hoofdrol in dit verhaal. Maar die hebben bedrijven zoals Novaware wel nodig om het goede werk voort te kunnen zetten. Dus wil je ook wat geven en heb je geen idee aan wie? Onderstaande initiatieven dragen wij een warm (Zwols) hart toe, laat je inspireren.

Greijdanus Maaltijdactie Kerst Novaware Zwolle

Vrienden van Greijdanus: Onderwijsprojecten met Impact

Vorig jaar steunden we de maaltijdenactie van de Vrienden van Greijdanus. Leerlingen van het Greijdanus College maakten toen maaltijden voor een groep kwetsbare en eenzame inwoners van Zwolle.

Die maaltijdenactie was zo'n groot succes dat het Greijdanus College besloot elke maand een maaltijdenactie te doen. Ze hebben zelfs het onderwijs wat aangepast omdat het zoveel impact heeft gehad op de mensen die een maaltijd hebben ontvangen. Ook dit jaar geven wij aan de vrienden van Greijdanus. Zij zetten zich, naast de maaltijdenactie, ook in voor andere maatschappelijke projecten. 

Wil je ook geven aan de Vrienden van Greijdanus of ben je benieuwd naar de andere projecten?

Vrienden van Greijdanus

Ronald Mc Donald Huis en Novaware Zwolle

Ronald McDonald Kinderfonds: Huis Zwolle

Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst. 

Het Ronald McDonald Kinderfonds en haar Huizen, Huiskamers en Vakantiehuizen ontvangen geen overheidssubsidies en zijn dus volledig afhankelijk van donaties. Voor 60 euro kan één familie al in het Ronald McDonald Huis overnachten!

Wil jij ook families samenbrengen, of wil je meer weten? 

Ronald McDonald Huis Zwolle