Meet the team: Boris

Maak kennis met Boris: Onze Nieuwe .NET Developer bij Novaware!

Boris-.NET-developer

Samen met zijn vrouw, hun bijna driejarige dochtertje en hun hond woont Boris in het Zwolse Stadshagen. Als hij niet aan het werk is, dan is hij vaak buiten te vinden. Samen met zijn hond wandelt hij graag langs de Millergerplas, waar hij tot rust komt en geniet van het prachtige uitzicht. In de weinige tijd die nog overblijft, kijkt hij het liefst naar fantasy series en is hij bijna niet te verslaan in een potje online schaken.

"Ik vind het leuk om de eenvoudigste oplossing te bedenken voor een probleem." Boris Eetgerink

Hoe ziet een dag van Boris eruit?

In de vroege ochtenduren zit Boris al achter zijn bureau met een bak koffie. Zijn dag begint met het doornemen van de projectplanning en het prioriteren van taken in Jira. Om half 10 sluit hij aan bij de dagelijkse stand-up.

Na de stand-up gaat Boris verder met het ontwikkelen van een nieuwe feature voor een klantenbeheersysteem. Hij duikt in de wereld van C# en .NET, terwijl hij nauwkeurig de codes schrijft en aanpast.

Nadat de gezamenlijke lunch afgelopen is, start de middag met een refinement. Samen met zijn collega's bespreekt hij de voortgang en coördineert hij de integratie van verschillende systemen via API's.

In de namiddag focust Boris zich op het testen. Hij controleert zijn nieuwe code door verschillende scenario's na te spelen om eventuele problemen op te spotten. Daarna zit de werkdag van Boris erop, tijd om naar huis te gaan.