Maak kennis met onze afstudeerder David!

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwste aanwinst David! Hij is afgelopen maand gestart met zijn afstudeerstage en gaat aan de slag met het ontwerpen van een dashboard.

David aan het werk als developer

Maak kennis met David!

David studeert ICT aan het Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tijdens zijn studie heeft hij veel projecten gedaan in de richting van webontwikkeling en daar ligt zijn passie.

Inmiddels zit hij in zijn laatste jaar en dat betekent afstuderen en dat doet David bij Novaware. Zijn opdracht; David gaat een speciaal dashboard bouwen dat het makkelijker maakt om verschillende sites te beheren.

"Webontwikkeling is helemaal mijn ding. Na mijn studie hoop ik daar mee aan de slag te gaan. " David Verburg

In zijn vrije tijd zit David zeker niet stil. Hij is actief voor de studievereniging, waar hij zich voornamelijk bezighoudt met promotie, het schrijven van nieuwsbrieven en de organisatie daarvan. Iets waar het marketingteam blij van wordt!

Verder vindt hij het leuk om 's avonds stoom af te blazen in de sportschool. In het weekend is David al wandelend te vinden in de natuur of door de stad. Zijn verborgen talent? Schaalmodellen in elkaar lijmen en verven. Wat een creatieveling!

verschillende notities voor het ontwerp van een nieuwe website

Aan de slag bij Novaware

Net zoals David afstuderen bij Novaware? Bij ons liggen er altijd leuke afstudeeropdrachten klaar. Benieuwd of er een leuke opdracht voor jou tussen zit? Bekijk het hier!
Lees meer
Meer over Aan de slag bij Novaware