Maak kennis met de nieuwste aanwinsten van Novaware!

Afgelopen maand startten er maar liefst vier nieuwe collega’s bij Novaware. Benieuwd naar wie ze zijn en wat ze gaan doen?

Maak kennis met de nieuwste aanwinsten van Novaware

Rechts op de foto staat Jelle, hij werkt als online marketeer. Jelle gaat zich vooral focussen op content, vindbaarheid, data en het helpen van klanten bij het behalen van hun online doelstellingen.

In zijn vrije tijd bezoekt Jelle graag een festival of concert. En dan het liefst met vrienden. Hij is ook regelmatig buiten te vinden, op zijn longboard. Wat doet Jelle als hij thuis is? Dan geeft hij zijn lieve kat genaamd Trui vooral (veel) eten en aandacht.

In het midden van de foto zie je Stan, hij studeert Commerciële Economie aan het Windesheim en studeert net zoals Jochem af bij Novaware. Stan ondersteunt het marketingteam van Novaware en hij doet onderzoek naar de optimalisatiemogelijkheden binnen dat team.

Stan houdt van gezellige avonden samen met zijn vrienden of vriendin. Met mooi weer is hij regelmatig op zijn racefiets te vinden. Thuis kijkt hij graag naar een goede film of serie.

niewecollegas-Marloes

Marloes werkt als full stack software developer bij Novaware. Marloes creëert graag mooie dingen voor onze klanten. 

In haar vrije tijd staat Marloes zich graag uit te sloven in de keuken en probeert ze graag nieuwe recepten uit. In het weekend is ze vaak met vrienden op het terras te vinden of maakt ze graag lange wandelingen met haar vriend en de hond. 

Welkom bij de club! We hebben er zin in om samen mooie projecten te realiseren!

Meer weten?

Meer weten over werken bij Novaware? Kijk dan hier voor o.a. onze vacatures, interviews met collega's en nog veel meer!
Lees meer
Meer over Meer weten?