Maak kennis met Mykola en Leo!

We stellen je graag voor aan onze nieuwste aanwinsten Mykola en Leo. Beiden zijn deze maand gestart bij Novaware. Mykola gaat aan de slag als developer en Leo als operationeel manager. We stellen ze graag even aan jullie voor!

Maak kennis met Leo

Sinds 1 april (geen grap) heeft Leo met groot enthousiasme zijn nieuwe rol als operationeel manager en projectmanager bij Novaware opgepakt. Juist de unieke combinatie van deze functies trok hem aan.

Leo is al bekend in de regio Zwolle; de afgelopen zeven jaar heeft hij gewerkt als projectmanager bij De Nieuwe Zaak en die ervaring brengt hij nu mee naar Novaware.

Het samenwerken met klanten en collega's om projecten succesvol af te ronden geeft hem veel energie. Als operationeel manager gaat hij aan de slag met het agile proces binnen Novaware. Hier heeft hij erg veel zin in!

Leo in zijn vrije tijd

In zijn vrije tijd is hij actief als coach langs de zijlijn bij de voetbalwedstrijden van zijn zoon. Hij sport ook zelf graag; hij doet regelmatig aan bootcamp en je kunt hem tegenkomen tijdens een rondje hardlopen door het mooie bos van Hattem.

Naast deze sportieve activiteiten, kookt hij graag en geniet hij van lekker eten. Ook geniet hij van gezellige avonden met vrienden rond een vuurtje.

"Ik zoek graag de verbinding op met klant en medewerker voor een optimaal resultaat waarin ik altijd de focus zal hebben op het leveren van de meeste waarde" Leo

Maak kennis met Mykola

Mykola woont samen met zijn familie in Raalte. Hij programmeert al meer dan drie jaar als hobby en heeft van deze passie zijn werk kunnen maken. Hoe mooi is dat?

Naast programmeren is Mykola vaak te vinden op het volleybalveld waar hij met veel plezier traint en wedstrijden speelt. Met zijn lengte maakt hij graag het verschil!

"In programmeren kan alles kapot, behalve mijn werk" Mykola

Aan de slag bij Novaware

Wil jij net zoals Mykola en Leo aan de slag bij Novaware? We hebben nog een aantal leuke plekken vrij. Zien we jou hier binnenkort zitten? Dat zou leuk zijn!
Lees meer
Meer over Aan de slag bij Novaware