Novaware gaat voor goud!

Al meer dan een decennium maakt Novaware websites. We vertrouwen daarvoor al jaren op de kracht en flexibiliteit van Umbraco CMS. Umbraco is een open source content management systeem. Nu is het tijd voor een volgende stap.

Novaware voor goud

We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat ons bedrijf als een van de weinige bedrijven in Nederland nu ook Umbraco Gold Partner is.

De nieuwe Gold Partner status betekent dat we direct bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Umbraco CMS. Maar het houdt vooral ook in dat we in alle fasen van een project kunnen rekenen op directe ondersteuning vanuit het Umbraco ontwikkelteam in Denemarken. Door de korte, directe lijnen kunnen we sneller en op een nog hoger niveau oplossingen bouwen. Dat maakt dat het partnerschap toegevoegde waarde heeft voor onze klanten.

Umbraco Trainingspartner

Wij werken graag met Umbraco en dragen het CMS een warm hart toe, daarom zijn we Gold Partner geworden. Maar we zetten onze kennis en ervaring ook in om anderen op te leiden in het werken met Umbraco CMS. Dat doen we als officieel trainingspartner van Umbraco in de Benelux.

Trainingen

Trainingen

Become an Umbraco Certified Dev!

Volg de officiële Umbraco trainingen en certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar
Lees meer
Meer over Trainingen