Novaware biedt uniek traineeship aan

Wil jij als .NET-ontwikkelaar specialiseren in Umbraco CMS? Ga dan voor ons unieke Umbraco traineeship!

Umbbraco CMS Traineeship

Novaware is de enige, officiële Umbraco trainingspartner in Nederland. Door de jaren heen hebben we dan ook veel ontwikkelaars en bedrijven opgeleid om Umbraco CMS in te zetten volgens best practices. Ook ons eigen team leiden we op in Umbraco en we zorgen ervoor dat elke collega een persoonlijk opleidingstraject kan volgen.

Om ook nieuwe collega's te voorzien van de juiste bagage, hebben we een uniek traineeship ontwikkeld waarin je binnen 1 jaar wordt opgeleid tot gecertificeerd Umbraco Expert. 

Hoe ziet dat eruit?

Het traineeship kent een aantal onderdelen. Het begint natuurlijk met een arbeidscontract. Vanaf de eerste werkdag start een uitgebreide onboarding en begint de opleiding tot Umbraco expert.

In de eerste 3 maanden worden trainees opgeleid tot Umbraco Professional. Daarvoor krijgen ze een stoomcursus Umbraco CMS en wordt het certificaat Umbraco Fundamentals gehaald. In de resterende 9 maanden leiden wij trainees op tot Umbraco Expert. Daarvoor wordt viertal trainingen gegeven:

  • Extending the Backoffice,
  • Umbraco, MVC and Visual Studio,
  • Umbraco Application Integration.
  • Security in Umbraco

Begeleiding

Om elke trainee goed te begeleiden en voor te bereiden op de trainingen, wordt een buddy toegewezen. Een ervaren ontwikkelaar uit het team om in het dagelijkse werk mee te sparren. Daarnaast krijgt elke trainee maandelijks een overleg met onze Lead Developer.

Bij Novaware vinden we persoonlijke ontwikkeling superbelangrijk. Dus ook gaan we regelmatig in gesprek over ambities en persoonlijke ontwikkeling. Het is ook mogelijk om klanten beter te leren kennen door middel van ‘stages’.

Naast het volgen van training, draait elke trainee gewoon mee in het devops team, waar wordt gewerkt aan toffe, uitdagende projecten voor onze klanten. 

Meer informatie

Wil jij jezelf doorontwikkelen? Start dan met ons traineeship! Bekijk de volledige beschrijving van ons traineeship op onze werkenbij-website. Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Lees meer
Meer over Meer informatie