Novaware vernieuwt trainingspartnerschap met Umbraco CMS

Hier zijn we wel trots op hoor! Wij hebben ons contract als officiële Umbraco-trainingspartner vernieuwd! Tot 2023 is en blijft Novaware de enige Certified Training Partner van Umbraco CMS in Nederland.

Novaware vernieuwt trainingspartnerschap Umbraco CMS

Deze maand werd het lopende contract tussen onze, Zwolse digital agency en het Deense contentmanagementsysteem verlengd en verder uitgebreid. Wij zijn de enige trainingspartner in Nederland die alle gecertificeerde trainingen voor ontwikkelaars en contentmanagers in Umbraco CMS mag verzorgen.

In de afgelopen paar jaar heeft Novaware al meer dan 150 mensen opgeleid tot gecertificeerde Umbraco experts, zowel ontwikkelaars als redacteuren en marketeers. Daarnaast hebben we een veelvoud aan gebruikers de niet-gecertificeerde trainingen mogen geven. 

Waarom trainen?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die met Umbraco CMS werkt, zichzelf ook laat opleiden. Martijn Maris, directeur en trainer bij Novaware: “Umbraco CMS is een systeem dat op heel veel verschillende mogelijkheden ingezet kan worden. Als webapplicatie, als klantportaal, als headless CMS, met koppelingen met andere systemen en tal van andere toepassingen. Er zijn zoveel keuzes te maken in de opzet en inrichting van het CMS dat je als beginnende ontwikkelaar vaak door de bomen het bos niet meer ziet."

Je kunt natuurlijk gewoon beginnen met het maken van een website of applicatie binnen het CMS. Kijken wat je tegenkomt en de fouten de je maakt proberen op te lossen. Alleen is het best lastig om een eenmaal ontwikkelde applicatie aan te passen als deze in de basis verkeerd is opgezet of uitgedacht. Om dit te voorkomen en vanaf de start gelijk een goede basis neer te kunnen zetten, is het belangrijk dat je voldoende kennis van het Umbraco CMS voordat je aan de slag gaat.

Umbraco Training

Bekijk de trainingen

Al onze trainers zijn ervaren professionals en waar het Umbraco trainingen betreft zijn ze natuurlijk officieel gecertificeerd. Zij kennen de uitdagingen die je tegenkomt in je dagelijkse praktijk en ze houden ervan om hun kennis met je te delen.
Lees meer
Meer over Bekijk de trainingen

Extra trainingen

Naast een verlening hebben we ook ons contract uitgebreid. Daardoor mogen we nu ook zelf trainingen ontwikkelen en kunnen we dus ook beter trainingen op maat geven. Bijvoorbeeld voor grote organisaties die serieus met Umbraco aan de slag willen gaan. 

Maar ook voor de nieuwste versie van Umbraco, Umbraco 9 die dit jaar op de markt komt, gaan we binnenkort trainingen organiseren. Onze Umbraco trainingen zijn een combinatie van best practices, gecombineerd met praktijkkennis van onze gecertificeerde Umbraco-trainers. Je kunt ons online ontvangen, maar we komen ook graag op locatie om een training te geven.

Over Umbraco

Wij zijn grote fan van Umbraco, vooral door de eindeloze mogelijkheden die je hebt als ontwikkelaar en de gebruiksvriendelijkheid van het CMS voor de redacteur. Maar we zijn niet alleen, want in de afgelopen twintig jaar is het systeem wereldwijd uitgegroeid tot het meest gebruikte Content Management Systeem dat draait op Microsoft technologie (.NET). 

Onlangs werd Umbraco voor het tweede jaar op rij als beste beoordeeld in de Emerce 100 in de categorie 'CMS software open source'. Met 5,5 ster laat Umbraco CMS andere systemen, zoals Wordpress, Drupal en Joomla, achter zich.