Umbraco 7: End-of-Life

Na meer dan 10 jaar (!) trouwe dienst valt op 30 september 2023 het doek voor Umbraco 7. Dit betekent dat deze versie van Umbraco niet langer wordt ondersteund door beveiligingspatches. Je raadt het al, tijd om te upgraden dus.

Umbraco 7: End-of-Life

Wat betekent dit voor jou?

Momenteel is Umbraco 11 de meest recente versie. Maar moeiteloos upgraden van Umbraco 7 naar Umbraco 11 is eigenlijk niet te doen. Dat komt doordat er fundamentele verschillen zijn tussen de techniek die 10 jaar geleden gebruikt werd en die vandaag de dag wordt ingezet. Umbraco CMS is door de jaren heen compleet vernieuwd en ook het .NET framework is veranderd. Dat houdt in dat een upgrade naar Umbraco 8 - of hoger - een volledige herontwikkeling van bestaande templates en integraties vereist om goed te kunnen functioneren. 

Wat kan je doen?

Natuurlijk wil je dat je website goed blijft werken. En bovendien gun je jezelf en je bezoeker een veilige, betrouwbare ervaring op jouw website. Toch? Nou, dan wil je zeker niet op Umbraco 7 blijven steken. Zet vandaag nog de eerste stappen richting een nieuwe versie, want de klok tikt...

Omdat deze update de nodige tijd kost kan het handig zijn om een expert in te schakelen. En daar kunnen wij je natuurlijk bij helpen! Als Umbraco Gold Partner heeft ons team van specialisten ervaringen met alle ins en outs van Umbraco CMS. Zo hebben wij aan oplossingen gewerkt voor vele, uiteenlopende klanten. Bovendien hebben we ruime ervaring als het gaat om upgrades binnen Umbraco CMS.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze cases maar eens!

Benieuwd hoe dat nou zit met die nieuwe versie van Umbraco?