Windesheim studenten bouwen aan een speciaal AI-project

Komende 10 weken gaat een projectteam van drie enthousiaste ICT-studenten bij ons aan de slag met een speciaal AI-project. Wie zijn deze studenten en wat gaan zij doen tijdens dit project?

studenten-windesheim-AI

Windesheim studenten Bibi, Rick & Nick werken komende 10 weken aan een Umbraco Package dat de mogelijkheden van ChatGPT verregaand integreert met Umbraco CMS. Herinner je je Clippy nog? Die verdraaide paperclip in Word? Dat nare springende assistentje in de rechterhoek van je scherm, die je te pas en te onpas lastigviel met tips en ellende waar je niet op zat te wachten? Nou, zoiets wordt het!

Nee hoor... Maak je geen zorgen. We werken aan een hele toffe vorm van AI-integratie die volledig past bij ons zo geliefde, vriendelijke CMS. Ben je al benieuwd? We houden je natuurlijk op de hoogte van het eindresultaat!

Maak kennis met de studenten

Links op de foto zien we Bibi. In haar vrije tijd kijkt ze graag de nieuwste films of luistert ze naar muziek. Bibi is ook vaak te vinden in de stad, waar ze leuke dingen doet met haar vrienden.

In het midden zie je Rick. In zijn vrije tijd doet Rick niets liever dan sporten & gamen. Maar zijn allergrootste hobby is Virtual Reality. Hij speelt veel VR-spellen en vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van VR. Zijn grote droom? Een eigen VR-spel ontwerpen en uitbrengen!

Rechts op de foto zien we Nick. In zijn vrije tijd drinkt Nick graag een biertje op een terras met vrienden. Nick heeft een grote passie voor voetbal en kijkt graag een goede pot op tv. Zelf is hij regelmatig te vinden op het voetbalveld en speelt hij het liefst een potje zestienen met zijn vrienden.

Succes mensen! Tof dat jullie bij ons aan de slag gaan. Wordt vervolgd!