Novaware realiseert Helpdesk Corona voor Bouw & Techniek

Voor alle vragen over corona en veilig doorwerken tijdens de coronacrisis in de bouw- en technieksector kan men terecht bij de Helpdesk Corona Bouw & Techniek.

Corona Helpdesk Bouw & Techniek

De Helpdesk Corona is een centraal loket voor vragen, informatie en meldingen rondom corona. Op de website vind je informatie over de bereikbaarheid van de helpdesk. Ook vind je er inspiratie over omgaan met veiligheid en gezondheid, een lijst met veelgestelde vragen en kun je handige informatie downloaden. Mensen die situaties op de werkvloer tegenkomen die niet worden opgelost, kunnen deze via de website melden.

Corona Helpdesk Bouw & Techniek

Deskundig team

De helpdesk bestaat uit tal van arbodeskundigen uit de sectoren Bouw & Infra en Installatietechniek. Het team is samengesteld uit: arbeidshygiënisten, arbeidsepidemiologen, bedrijfsartsen, veiligheidskundigen, A&O-deskundigen, ergonomen en DIA-adviseurs. Het team volgt de richtlijnen van het RIVM en de NCvB.

Het protocol en de helpdesk worden door tal van brancheorganisaties ondersteund, te weten: Aedes, AFNL, ArboTechniek, Bouwend Nederland, CNV, FNV Bouwen en Wonen, FNV Metaal, Neprom, NOA, OnderhoudNL, Techniek Nederland, Vereniging van Waterbouwers, Woonbond en Volandis.

De helpdesk is te bereiken via: www.helpdeskcorona-bt.nl