NN Running Day

Ervaar de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen tijdens NN Running Day. Zo hoor je onder andere net als in het echt het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek.

NN Running Day - in coronatijd

Nationale-Nederlanden en Golazo presenteren op 11 oktober een nieuw landelijk hardloopevenement: NN Running Day. Voor het innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld, die de deelnemers op de dag zelf in staat stelt een zelf gekozen evenement op virtuele wijze zo natuurgetrouw mogelijk te beleven. Op deze manier kun je dus nog steeds aan een hardloopwedstrijd mee doen, maar dan wel op een veilige afstand!

De lopers kunnen van tevoren via de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner hun eigen, ideale route uitstippelen en zo starten en finishen bij hun voordeur. Tijdens de race ontvang je updates via de app over je positie, de route en je snelheid.

NN Running Day - zondag 11 oktober 2020

Novaware ontwikkelde de website voor dit nieuwe hardloopevent waarbij de beleving een grote rol speelt. Deelnemers kunnen kiezen uit de evenementen NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven powered by ASML, Singelloop Utrecht, Almere City Run, Maastrichts Mooiste en Menzis 4 Mijl van Groningen. De afstanden variëren tussen de 4 mijl tot een marathon. Voor ieder niveau een wedstrijd dus! Inschrijven kan via www.nnrunningday.nl.

De 115.000 lopers die al stonden ingeschreven voor de deelnemende evenementen ontvingen automatisch een uitnodiging voor NN Running Day. Het harde trainen is dus niet voor niets geweest. De krachtmeting kan gewoon doorgaan, samen sporten maar wel op afstand. En dat kan ook gewoon geheel in stijl. De evenementenshirts zijn ook via de website verkrijgbaar.

NN Running Day - in coronatijd

Bijzondere tijden

“De belevingsapp die wij hebben laten ontwikkelen biedt mogelijkheden die tot nu toe ongekend waren. Daar zijn wij trots op,” aldus Mario Kadiks van Golazo. “Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen,” vult Remco Barbier, Head of Branding van NN Group, aan. Organisator Golazo en hoofdsponsor Nationale-Nederlanden willen met NN Running Day zo veel mogelijk mensen - op afstand en individueel - op een veilige manier in beweging brengen. 

NN Running Day - in coronatijd