Websitebouw en support voor Golazo Sports

Golazo Sports is een internationale organisatie die mensen wil laten sporten en van sport wil laten genieten. Novaware verzorgde door de jaren heen de implementatie en support van alle (45+) websites.

Websitebouw en support voor Golazo Sports

Golazo

Jaarlijks trekt dit evenement een miljoen bezoekers. Bij Golazo draait het om passie en emotie, autonomie en vakmanschap.De doelstelling van Golazo is dan ook het realiseren van toegevoegde waarde binnen de sport, media en entertainmentbranche. 

Golazo organiseert diverse sportevenementen waarvan de Marathon Rotterdam de meest bekende is. Daarnaast organiseert het bedrijf ook hardloopwedstrijden als de CPC Loop Den Haag, verschillende ladiesruns, de Vredesloop Den Haag en de Urban Trails. Maar er wordt niet alleen hardgelopen; er worden ook wielerrondes georganiseerd, zoals de Gerrie Knetemann Classic en de Klimclassic.

Eén platform voor alle evementen

Novaware verzorgt de implementatie en support voor alle websites. Daarbij gebruiken we content management systeem Umbraco, waardoor Golazo nu in staat is om vanuit één systeem al haar evenementen te beheren.

Websitebouw en support voor Golazo Sports

Hosting voor 900.000 bezoekers

Evenementen zoals de Marathon Rotterdam die jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekken, vragen om snelle en stabiele hosting. Ook hierin ondersteunen wij Golazo. Door voortdurend goed te monitoren op de bezoekersaantallen op de verschillende websites, kunnen we inspelen op de behoefte die er op dat moment is. Want tijdens een evenement hebben we het al snel over een kleine miljoen bezoekers die de website bekijken. En die verwachten allemaal een snelle, goedwerkende website. Door onze slimme hosting kunnen we uptime, snelheid en stabiliteit blijven bieden, ook bij drukke belasting.