Maak je website vindbaar met zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hoger in Google met je website. Dat wil iedereen. Maar hoe zorg je ervoor dat je website goed gevonden wordt? Dat doe je door structureel te werken aan SEO.

Werken aan SEO, hoe begin je?

De vraag hoe je begint is simpel te beantwoorden: met een lange adem. Je website optimaal te laten scoren in de zoekmachines is een proces waar je tijd en geduld voor moet hebben. Daarnaast is een structurele, planmatige aanpak cruciaal voor succesvolle SEO. Zoekmachineoptimalisatie is namelijk meer dan wat technische zaken aanpakken en je content te voorzien van zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Het gaat vooral ook om relevante content aanbieden aan je doelgroep. Als die dan ook nog eens goed en prettig leesbaar is, ben je al best goed op weg. Wat er nog meer bij komt kijken? Wij helpen je graag verder! Lees onze blogs, download de whitepaper of ga met ons in gesprek over wat wij structureel voor jou kunnen doen.

Seo Training

Training volgen?

In deze training van 1 dagdeel leer je hoe je – aan de hand van best practices – je website beter vindbaar maakt voor zoekmachines.
Lees meer
Meer over Training volgen?
Blogs over SEO

Meer weten over SEO?

Lees onze serie blogs

Via een serie blogs lees je meer over SEO en de meest recente ontwikkelingen. Lees over zaken als E-A-T, voice search, semantisch zoeken en user experience en leer hoe jij hier goed op kunt sturen binnen jouw website.
Lees meer
Meer over Meer weten over SEO?
"Google only loves you when everyone else loves you first." Wendy Piersall