Maak je website vindbaar met zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hoger in Google met je website. Dat wil iedereen. Maar hoe zorg je ervoor dat je website goed gevonden wordt? Dat doe je door structureel te werken aan SEO.

Werken aan SEO, hoe begin je?

De vraag hoe je begint is simpel te beantwoorden: met een lange adem. Je website optimaal te laten scoren in de zoekmachines is een proces waar je tijd en geduld voor moet hebben. Daarnaast is een structurele, planmatige aanpak cruciaal voor succesvolle SEO. Zoekmachineoptimalisatie is namelijk meer dan wat technische zaken aanpakken en je content te voorzien van zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Het gaat vooral ook om relevante content aanbieden aan je doelgroep. Als die dan ook nog eens goed en prettig leesbaar is, ben je al best goed op weg. Wat er nog meer bij komt kijken? Wij helpen je graag verder! Lees onze blogs, download de whitepaper of ga met ons in gesprek over wat wij structureel voor jou kunnen doen.

Blogs over SEO

Meer weten over SEO?

Via een serie blogs lees je meer over SEO en de meest recente ontwikkelingen. Lees over zaken als E-A-T, voice search, semantisch zoeken en user experience en leer hoe jij hier goed op kunt sturen binnen jouw website.
Lees meer
Meer over Meer weten over SEO?
"Google only loves you when everyone else loves you first." Wendy Piersall

SEO Pakketten

Met onze SEO-pakketten kun je er zeker van dat je je vindbaarheid sterk verbetert. Wij gaan actief aan de slag met je website, zowel op ‘on page’ als ‘off page’. Of je nu veel zelf wilt doen of liever alles aan ons uit handen geeft, voor elke vraag hebben we een passende vorm. Bekijk hieronder onze pakketten die we aanbieden. Vul gerust het formulier in; je zit nergens aan vast. We nemen dan eerst contact met je op om kennis te maken.

SEO Pakketten

SEO Pakketten

Basis
Pro
Expert
Opstartkosten € 249,-
Geen opstartkosten
Het all-in pakket
Website Audit
Zoekwoordenonderzoek
Controle woorddichtheid
On Page optimalisatie
Optimalisatie metatags
Interne linkbuilding
Maandelijkse rapportage SERP 10 zoekwoorden
W3C HTML validatiescan
Concurrentie-analyse (links, zoekwoorden)
SEO voor mobiel
Technische optimalisatie website
Optimalisatie woorddichtheid
Optimalisatie afbeeldingen
Optimalisatie Headers
Analyse en maandelijkse rapportage
Linkbuilding advies
Support e-mail
Optimalisatie content (herschrijven)
Productie landingspagina’s
Plaatsen content op relevante websites
Helpdesk, onbeperkt
Coaching