Online Marketing

Een website is een middel om bepaalde doelgroepen te bereiken en vooraf gedefinieerde doelstellingen te halen. Daarbij komt veel meer kijken dan alleen het bieden van een technische oplossing.

Digital Agency Novaware - Dienst online marketing

Novaware is gelukkig niet alleen een goede partner als het gaat om techniek; ons bedrijf biedt ook op het gebied van online marketing full service.

Wij komen graag langszij om je te ondersteunen met een uitgebreide set aan marketingdiensten. Samen maken we een strategisch groeiplan om jouw online aanwezigheid tot een succes te maken.

SEO

Een mooie website betekent nog niet per se een hoge positie in de zoekresultaten. Met onze SEO-pakketten kun je er zeker van dat je je vindbaarheid sterk verbetert. Wij gaan actief aan de slag met je website, zowel op ‘on page’ als ‘off page’.

SEA

Naast organische resultaten, is het interessant om ook via betaalde advertenties bezoek te genereren. Wij bieden pakketten aan op basis van een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag bestaat voor een deel uit ‘clickkosten’ en voor een deel uit optimalisatiekosten. De instelkosten worden los berekend. 

Analytics & Metrics

Meten is weten, een bekende uitspraak. Maar meten is niet per se alles weten. Neem nu bijvoorbeeld het bijhouden van statistieken van een website. Door Google Analytics in te zetten kun je allerlei zaken meten. Je kunt zien hoeveel bezoekers je website krijgt, hoelang deze bezoekers op je website blijven, welke pagina’s ze bekijken en ga zo maar door. Maar het wordt pas interessant als cijfers relevantie krijgen.

Novaware helpt bij het interpreteren van alle gegevens. Samen stellen we de KPI’s van je website vast en gaan we aan de slag met het instellen en meten van doelen, zodat je inzicht in conversie krijgt. Voor het gemak richten we dashboards in zodat je in één oogopslag kunt zien hoe het gaat. Lees meer over data analyse.