Fundamentals training naar 1 dag

Het afgelopen jaar volgde een recordaantal ontwikkelaars de Umbraco trainingen. Dat is geweldig! Want dat betekent dat steeds meer ontwikkelaars weten hoe ze Umbraco CMS succesvol kunnen inzetten bij hun webprojecten.

Trainingen Umbraco

Vanuit Umbraco wordt er doorlopend aan gewerkt om de kwaliteit van de trainingen op topniveau te houden. En natuurlijk vraagt elke nieuwe versie van Umbraco ook weer de nodige aanpassingen aan de inhoud. 

De meest recente wijziging is best een grondige. De Fundamentals training gaat van 2 dagen terug naar 1 dag. Door de ontwikkeling van Umbraco blijkt het steeds beter mogelijk om snel en efficiënt de basisbeginselen van het CMS onder de knie te krijgen. In de afgelopen tijd is de training compleet herschreven om ontwikkelaars te leren bouwen in Umbraco vanuit een moderne aanpak.

Kwaliteit en beoordeling

Als onderdeel van de nieuwe cursus en als aanvulling op het examen, zijn code reviews een centraal onderdeel geworden van de training. Al het werk dat tijdens een cursus wordt uitgevoerd, zal door een trainer worden beoordeeld en waar nodig krijg je feedback. Zo leer je de best practices van het ontwikkelen in Umbraco toepassen in de praktijk en daarmee gaat de kwaliteit van Umbraco Certified Developers verder omhoog.

Prijzen en punten

De prijs blijft hetzelfde, namelijk € 1195,-. Hoe kan dat, zou je denken, de training is gehalveerd qua duur toch? Daar is 1 reden voor:

50% minder tijd betekent niet dat je 50% minder leert.

De basiscursus is qua tijdsinvestering gehalveerd, maar dat betekent niet dat je dan ook de helft minder leert. Door de nieuwe opzet en structuur van de cursus leer je binnen 1 dag meer dan voorheen in 2!

Het aantal punten verandert trouwens ook niet; je blijft 100 certificeringspunten verdienen met de basistraining.

Hoe ziet de training eruit? Hieronder zetten we de inhoud van de training voor je op een rij:

Solution Setup
Getting started
Umbraco Cloud

Basic building blocks
Defining content with document types
Templating
Navigation and lists with Razor

Feature iterations
Enhancing the site with the image cropper
Building a news section
A macro-powered gallery

Strategies for nested content
Patterns for complex content structures

Rich content pages
Grid editor
Nested content
Forms