Novaware Connect 2024!

Op 30 mei organiseerden wij onze allereerste Novaware Connect, in theater De Spiegel. Wat een feestje was het! Een goedgevulde zaal met klanten en relaties, boeiende presentaties en volop interactie.

Leonard over de samenwerking met Zwolse Theaters

Onze CMO, Leonard van der Plas, vertelde over de samenwerking tussen Novaware en Zwolse Theaters in de realisatie van de nieuwe website van Zwolse theaters. Naast een inkijkje in het creatieve proces, deelde hij ook interessante cijfers over de resultaten van de nieuwe website.

Leonard in actie als spreker tijdens Novaware Connect

Erik van der Veen over ChatGPT

Erik van der Veen deelde zijn kennis over hoe je ChatGPT kunt inzetten bij je werk binnen je bedrijf. Hij liet zien hoe je ChatGPT effectief gebruikt voor het creëren van content en meer. Erik benadrukte het slimme gebruik van generatieve AI en gaf waardevolle tips voor praktische toepassingen.

Erik van der Veen verteld over ChatGPT tijdens Novaware Connect

Interactieve media in de metaverse

VR-pionier Robbin Geerlings, bouwt met zijn bedrijf VR Innovations aan B2B software, content en interactieve media voor toepassingen in de metaverse, waaronder virtual en augmented reality. Deze op maat gemaakte 'immersive' oplossingen kunnen worden ingezet voor verschillende toepassingen. Denk aan training en simulatie, entertainment, marketing en meer. Met hun liefde voor game-ontwikkeling en een team van ontwikkelaars, 3D-artiesten en creatievelingen, ontwikkelt VR-Innovations de 'immersive' ervaring die aansluit bij elk vraagstuk.

Niet alleen praten, ook ervaren

Robbin vertelde over allerlei toepassingen die een aantal jaar geleden nog voor onmogelijk werden gehouden. De mannen van VR-innovations lieten ons tijdens de aansluitende borrel ook ervaren hoe het is om in de metaverse te stappen.

Op naar een volgende editie!

De reacties op de eerste Novaware Connect zijn erg positief! We gaan hier dus zeker een vervolg aan geven. Zodra we een nieuwe Novaware Connect in de planning hebben, hoor je van ons!. 

Tot die tijd zul je het moeten doen met de beelden. Zoals de video hieronder.