Zes sterren voor Umbraco

Wij zijn helemaal wild van Umbraco. We werken er elke dag mee. En ook dit jaar is Umbraco weer het best gewaardeerde open source CMS in de Emerce 100. #HFYR

Emerce 100: Zes sterren voor Umbraco

Umbraco is opnieuw hoger gewaardeerd dan vorig jaar. Dit jaar heeft Umbraco 6 van de 7 sterren weten te bemachtigen. Vorig jaar wist Umbraco de concurrentie achter zich te laten met 5,5 ster. Ook dit jaar leggen WordPress, Drupal en Joomla! het af tegen Umbraco.

Wereldwijd zijn er meer dan 730.000 website gebouwd met Umbraco CMS. Onze verwachting is dat daar de komende jaren nog veel websites bij komen. Wij zijn namelijk als Gold Partner ontzettend enthousiast over Umbraco. We zijn zelfs dé officiële trainingspartner van Umbraco in de Benelux. Een Umbraco certificaat halen kan dus via Novaware.

Umbraco Trainingen bij Novaware

Umbraco Trainingen bij Novaware

Ben jij software developer? Certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar. Novaware is dé officiële trainingspartner van Umbraco in de Benelux. Wij leren je om te onwikkelen in Umbraco met Razor, MVC en de Umbraco API.
Lees meer
Meer over Umbraco Trainingen bij Novaware

Naast dat we anderen opleiden hebben we sinds kort ook een heuse Umbraco Trainee in dienst. Onze trainee Menno heeft de primeur want hij volgt als allereerste ter wereld dit unieke Umbraco Traineeship.

Wil je weten hoe hem dat afgaat? Dan kun je zijn ontwikkelingen volgen via LinkedIn.

Volg de vlog van Menno op LinkedIn

Ben je .NET-ontwikkelaar en wil je toffe dingen bouwen? Bekijk onze werken bij website om de vacature te vinden die bij jou past of leer meer over Novaware en hoe het is om bij ons te werken.