Trainingen

Vanuit Novaware delen we graag kennis. Zo weten we bijvoorbeeld veel van Umbraco CMS en die kennis delen we tijdens officiële Umbraco developerstrainingen. Maar we geven ook training aan marketeers en editors, zoals onze Marketing quickstart, de Umbraco Contenttraining en de training Google Data Studio.

trainingen

Trainingen

Voor Ontwikkelaars
Ben jij software developer? Certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar. Novaware is dé officiële trainingspartner van Umbraco in de Benelux. Wij leren je om te onwikkelen in Umbraco met Razor, MVC en de Umbraco API. 

Voor Marketeers en Editors
Werken aan conversie en online marketingdoelstellingen binnen je website? Webdata visualiseren? Wij bieden trainingen aan waarin je leert om data vanuit je website inzichtelijk te maken en te visualiseren. Daarnaast helpen we editors om content te beheren in Umbraco CMS.

 • Extending the Backoffice

  Deze 1 daagse cursus richt zich op het verbeteren van de ‘achterkant’ van Umbraco. Hoe geef je een editor de best mogelijke gebruikerservaring in Umbraco?

  Lees meer
  Meer over Extending the Backoffice
 • MVC and Visual Studio

  Werk vanuit Visual Studio en leer hoe je met Umbraco kunt communiceren. Bijna alle onderdelen waarop je in MVC in kunt haken op Umbraco code komen langs.

  Lees meer
  Meer over MVC and Visual Studio
 • Searching and Indexing

  Vanaf november 2017 ook in Nederland: Searching & Indexing. Een nieuwe bootcamp waarin je de zoekfunctionaliteit van Umbraco leert te optimaliseren door gebruik te maken van Examine.

  Lees meer
  Meer over Searching and Indexing
 • Umbraco Content Training

  Umbraco is vriendelijk en robuust als het gaat om het werken met content. Maar wat zijn de best practices? En hoe als redacteur haal je écht alles uit Umbraco CMS? Tijdens deze training voor content editors leer je hoe je Umbraco doeltreffend inzet als content management systeem.

  Lees meer
  Meer over Umbraco Content Training
 • Umbraco 8 Content Training

  Umbraco is vriendelijk en robuust als het gaat om het werken met content. Maar hoe werk je als redacteur het beste met de nieuwste versie, Umbraco 8? Tijdens deze nieuwe training voor content editors leer je hoe je Umbraco 8 doeltreffend inzet als content management systeem.

  Lees meer
  Meer over Umbraco 8 Content Training
 • Marketing Quickstart Umbraco

  Hoe maak je nu net die extra slag met SEO, SEA, je content, statistieken in je website? Welke plugins gebruik je daar het beste voor? Welke mogelijkheden biedt Umbraco om je te ondersteunen?

  Lees meer
  Meer over Marketing Quickstart Umbraco
 • Google Data Studio Training

  Analyseer en visualiseer de belangrijkste data via Google Data Studio. In deze training gaan we met deze tool aan de slag, zodat jij met een werkend dashboard naar huis gaat waarop de belangrijkste data uit verschillende bronnen inzichtelijk zijn gemaakt.

  Lees meer
  Meer over Google Data Studio Training
 • =

  Training op maat

  Regelmatig leiden we Umbraco developers, maar ook content editors in house op. Dat doen we volledig op maat, afgestemd op de wensen én de specifieke Umbraco-omgeving.

  Lees meer
  Meer over Training op maat

Leer van ervaren professionals!

Al onze trainers zijn ervaren professionals en waar het Umbraco trainingen betreft zijn ze natuurlijk officieel gecertificeerd. Zij kennen de uitdagingen die je tegenkomt in je dagelijkse praktijk en ze houden ervan om hun kennis met je te delen.