Umbraco Trainingen

Volg de officiële Umbraco trainingen en certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar. Er zijn 3 levels: Professional, Expert en Master. Met elke training verdien je certificeringspunten. Zo bepaal je zelf welke titel je verdient.

trainingen

Trainingen

Ben jij software developer? Certificeer jezelf als Umbraco ontwikkelaar. Novaware is dé officiële trainingspartner van Umbraco in de Benelux. Wij leren je om te onwikkelen in Umbraco met Razor, MVC en de Umbraco API. 

Gebruik je Umbraco CMS? Graag helpen wij jou op weg met Umbraco. Wij bieden trainingen aan waarin je leert om je website of applicatie in Umbraco te beheren. Werken aan conversie en online marketingdoelstellien binnen je Umbraco website? Wij geven trainingen op maat.

 • Extending the Backoffice

  Deze 1 daagse cursus richt zich op het verbeteren van de ‘achterkant’ van Umbraco. Hoe geef je een editor de best mogelijke gebruikerservaring in Umbraco?

  Lees meer
  Meer over Extending the Backoffice
 • MVC and Visual Studio

  Werk vanuit Visual Studio en leer hoe je met Umbraco kunt communiceren. Bijna alle onderdelen waarop je in MVC in kunt haken op Umbraco code komen langs.

  Lees meer
  Meer over MVC and Visual Studio
 • Searching and Indexing

  Vanaf november 2017 ook in Nederland: Searching & Indexing. Een nieuwe bootcamp waarin je de zoekfunctionaliteit van Umbraco leert te optimaliseren door gebruik te maken van Examine.

  Lees meer
  Meer over Searching and Indexing
 • Umbraco Content Training

  Umbraco is vriendelijk en robuust als het gaat om het werken met content. Maar wat zijn de best practices? En hoe als redacteur haal je écht alles uit Umbraco CMS? Tijdens deze training voor content editors leer je hoe je Umbraco doeltreffend inzet als content management systeem.

  Lees meer
  Meer over Umbraco Content Training
 • Umbraco 8 Content Training

  Umbraco is vriendelijk en robuust als het gaat om het werken met content. Maar hoe werk je als redacteur het beste met de nieuwste versie, Umbraco 8? Tijdens deze nieuwe training voor content editors leer je hoe je Umbraco 8 doeltreffend inzet als content management systeem.

  Lees meer
  Meer over Umbraco 8 Content Training
 • Marketing Quickstart Umbraco

  Hoe maak je nu net die extra slag met SEO, SEA, je content, statistieken in je website? Welke plugins gebruik je daar het beste voor? Welke mogelijkheden biedt Umbraco om je te ondersteunen?

  Lees meer
  Meer over Marketing Quickstart Umbraco
 • =

  Training op maat

  Regelmatig leiden we Umbraco developers, maar ook content editors in house op. Dat doen we volledig op maat, afgestemd op de wensen én de specifieke Umbraco-omgeving.

  Lees meer
  Meer over Training op maat

Leer van ervaren professionals!

Al onze trainers zijn gecertificeerd Umbraco ontwikkelaar, kennen de weg in de Umbraco source code en hebben meerdere jaren ontwikkel- en implementatie-ervaring. Zij kennen de uitdagingen die je tegenkomt bij het ontwikkelen en ze houden ervan om hun kennis met je te delen.

Gratis toegang tot Umbraco E-learning

Na het volgen van de Fundamentals training en het behalen van het certificaat, krijg je 3 maanden lang gratis toegang tot Umbraco.TV. Dit is het online leermiddel van Umbraco. Alle onderwerpen die we doornemen in de training worden daarin behandeld. Zo kun je de verschillende onderwerpen altijd terugkijken en dat helemaal gratis.