Slimme Webapplicaties

Novaware is gespecialiseerd in slimme webapplicaties. Een online rekentool of een applicatie met gegevens over duurzame inzetbaarheid van medewerkers bijvoorbeeld.

Slimme Webapplicaties

Samen met onze klanten denken wij graag na over het realiseren van applicaties die intelligentere services bieden. Dat is maatwerk. We maken dit soort tools, die bedrijfsprocessen ondersteunen of specifieke gegevens ontsluiten, helemaal op maat. We ontwikkelen met als doel een specifiek rendement. Denk aan efficiency, omzetverhoging of tijdswinst. 

Optimale ervaring

Wij ontwikkelen slimme webapplicaties voor verschillende sectoren, zoals het onderwijs, de zorg en de bouw en infra. Dat varieert van tools waarmee je inzicht krijgt in energieverbruik tot en met tools om online studiegidsen samen te stellen. We realiseren online services die gebruikers altijd en overal kunnen openen, waardoor ze hun taken met gemak kunnen uitvoeren en klanten een optimale ervaring kunnen hebben met je bedrijf.

Kennisdelen

Het is voor ons steeds een uitdaging om up-to-date te blijven in de snelle evolutie van de technologie en beveiliging. Vandaar ook dat we met ons team regelmatig kennis verzamelen tijdens trainingen en events. De kennis die we opdoen wordt onderling weer gedeeld tijdens kennissessies.