Trots op Zwolle

Wij zijn trots op Zwolle. We werken dan ook met veel plezier lokaal en dragen graag bij aan de groei en innovatie van de stad!

Novaware bouwt aan Zwols succes

Zwolle is prachtig! De historie van de oude Hanzestad is hier nog steeds zichtbaar in het straatbeeld en tegelijkertijd is Zwolle en hippe, ontspannen stad met veel innovatieve en creatieve bedrijvigheid. We werken dan ook graag voor bedrijven die zich, net als ons, in deze prachtige stad hebben gevestigd. Een van onze favoriete Zwolse cases is de scanapp voor toegangsmanagement voor de supportersclub van PEC Zwolle! Maar we hebben nog meer Zwolse opdrachtgevers waar we behoorlijk trots op zijn!

Zwolse opdrachtgevers

Het gaat de Zwolse economie voor de wind. Al jarenlang behoort Zwolle tot de best economisch presterende steden van het land. Misschien komt dat door de roots van de Zwollenaren; het ondernemerschap stroomt hier al eeuwen door de aderen van de bevolking. Of komt het misschien door de nuchterheid en de dorpse kenmerken van deze grote stad? Het geeft ons in ieder geval veel energie als we weer lokaal bezig mogen zijn. Wij zijn in iedergeval enorm trots op Zwolle!

Wil je Anders koffie?

Hier op kantoor drinken we zelfs Zwols! We drinken namelijk de koffie van Anders Koffie, een biologisch initiatief uit Zwolle. Anders Koffie is anders. Zij gaan namelijk voor een duurzame en circulaire aanpak. Als je koffie bestelt bij Anders Koffie, brengen ze de koffie per ‘koffiets’ naar je toe en dragen zij 'on the fly' oplossingen aan voor de verwerking van het koffiedik en tenslotte halen ze de zak weer op. Die dient dan weer als grondstof voor andere doeleinden.

CO Ruimte om 't te maken

De Grote voort 8/10 is, naast dat het ons adres is, ook het adres voor veel andere bedrijven. Voor doeners, denkers, makers en bouwers. Het is een soort van creatieve hotspot voor ondernemers die zich veelal bezighouden met creativiteit en innovatie. Net zoals wij dat doen. Een bijzondere locatie dus. Co heeft een uniek concept en een nog unieker verzamelpand met allemaal ingebouwde kantoor en werkruimtes. Kom je bij ons langs? Tip: kijk ook even in het verzamelpand.